El circ com a portal a l’espai exterior amb ‘Neon’ en el Teatre Principal

Neon

El Teatre Principal de Castelló es converteix un trimestre més en un lloc en el que xiquets i xiquetes tindran l’oportunitat de disfrutar de les arts escèniques i conéixer històries de la manera més segura. Es a dir, en abril i mag, podran realitzar dos viatges: acompanyant a Pinocchio pels regnes de la fantasia o per la immensitat de l’univers junt a una entranyable parella de germans. T’apuntes?

Teatro Gorakada: Pinocchio

La companyia Teatro Gorakada interpretarà una versió modernitzada del conte clàssic Pinocchio. En aquest espectacle, Premi Feten 2020 a la Millor direcció, acompanyaran a Pinocchio per un trepidant viatge per conéixer-se més a si mateix. El ninot peregrinarà per la faula d’animals, la novel·la picaresca o el fons marí entre altres mons de fantasia.

  • Diumenge 17 d’abril, 18h
  • Edat: a partir dels 8 anys
  • Preu: 4 euros

Pinocchio 2

Truca Circus: Neon

Neon és l’espectacle de circ programat per l’IVC Castelló per a aquesta primavera. Podran conéixer la història de dos germanets, que la seua habitació es transforma en un portal a l’espai exterior. Un viatge entre satèl·lits, planetes, cometes i estrelles.

  • Dissabte 15 de maig, 18h
  • Edat: a partir de 4 anys
  • Preu: 4 euros
Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!