El Formiguer de Formigues Festival s’estrena com a esdeveniment itinerant amb el concert (per a adolescents) de Suu en La Bohèmia

suu

Amb el pas dels anys, aquelles actuacions que més atresorem en la nostra ment i els nostres records són els primers concerts. Les primeres experiències amb la música en directe sempre afloren un munt d’emocions, i aquesta és una de les raons -entre moltes altres- per les quals el Formigues Festival va començar la seua marxa com a festival familiar. Ho seguixen promovent a través de la seua nova iniciativa com a esdeveniment itinerant: Formiguer, que tenen com a objectiu continuar creant trobades entre la cultura i el públic familiar i infantil.

S’estrenen el dissabte 22 de maig amb el concert de la cantant barcelonina Suu a les 19.30. Un esdeveniment pensat per a públic adolescent (12 a 17 anys); encara que està obert també al públic adult. Una de les poques iniciatives que pensen en aquest públic, i més ara en el context de la pandèmia. El preu de l’entrada aqueix de 12 euros i es poden adquirir online. Per a poder accedir al concert, els menors d’edat hauran de portar una autorització signada per una persona adulta.

Suu s’ha convertit en una de les revelacions dels últims anys de la música en català. Des de la publicació del senzill “Lligar no és lo teu” en 2018, la catalana ha aconseguit enganxar als seus oients amb la seua veu i les seues lletres pròximes. La publicació dels discos Natural (2018) i Ventura (2020), aquest últim produït per Carlos Sadness, l’han convertida en la referent dels artistes de la generació Z en català. Prova d’això són les seues cançons “Eres un temazo” i “Tant de bo”, que superen els quatre milions de reproduccions en Spotify. Segur que el seu nom també et sona per haver format part del concert-experiment al costat de Love of Lesbian en Barcelona (“Incendios de nieve”).

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!