Circ, màgia i teatre de carrer per a totes les edats en el segon cap de setmana de Fes Tam! d’Almassora

004

Després de la seua cancel·lació en 2020 per la pandèmia, l’Ajuntament d’Almassora ha programat la cinquena edició de Fes Tam! amb motiu de la celebració adaptada de les festes patronals de Santa Quitèria. Després d’un primer cap de setmana d’activitats, el festival de carrer de música, teatre i animació per a públic familiar prepara cinc sessions per als pròxims dissabte i diumenge. Tots els espectacles tindran lloc en la Plaça Pere Cornell i són accessibles per a tots els públics. L’accés a les actuacions és gratuït, malgrat que hi haurà limitacions d’aforament.

La primera actuació del cap de setmana és Wooow, del mag Nando Caneca. Una actuació que combina circ, màgia, teatre gestual i improvisació per a convidar a reflexionar als menuts sobre aquells instants de la nostra vida quotidiana que, fugaçment, es converteixen en un moment màgic.

  • Data: Dissabte 22.
  • Hora: 12.30.

L’obra teatral Els secrets de Mr. Stromboli (companyia El Que Ma Queda Teatre) permetrà a les teues filles i fills conéixer com eren les actuacions circenses d’inicis del segle passat. El mestre de cerimònies, Mr. Stromboli, farà gala dels misteriosos personatges amagats en el seu carro, com la cèlebre dona barbuda, un mico que ha aprés a fer trucs de màgia o la bella Úrsula, que es va convertir en ocell després de menjar molta dacsa.

  • Data: Dissabte 22.
  • Hora: 18.30.

Edu Manazas aprofitarà el llenguatge circense per a reflexionar sobre les exigències del món laboral en Fuera de stock. Mitjançant malabars i acrobàcies l’artista de circ saragossà parla sobre el treball, les persones, els somnis i la necessitat de viure la nostra pròpia vida i les nostres il·lusions malgrat les obligacions de la nostra vida quotidiana.

  • Data: Diumenge 23.
  • Hora: 12.30.

Manneken’s Piss serà l’obra teatral que conclourà el festival Fes Tam! amb una doble sessió (la primera a les 18.00 i la segona a continuació, a les 19.00). Aquest espectacle de Campi Qui Pugui compta amb una duració aproximada de mitja hora i està basada en la representativa estatueta de Brussel·les, parodiada mitjançant diferents llenguatges i tècniques teatrals.

  • Data: Diumenge 23.
  • Hora: 18.00 i 19.00.

Manneken's Piss CQP_ 4

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!