Tallers perquè xiquets i xiquetes coneguen (i es divertisquen) el Museu de Belles Arts i EACC

Dibuixant abraçades

No sols en l’Auditori i el Teatre Principal podem trobar plans culturals per a xiquets i xiquetes, i és que l’Institut Valencià de Cultura de Castelló (IVC Castelló) també ha preparat distintes activitats per a totes les edats en el Museu de Belles Arts i l’Espai d’Art Contemporani de Castelló (EACC). En este cas, la programació dels museus té un caràcter més divulgatiu, fent-los partícips no sols de les exposicions d’estos espais artístics, sinó formant part d’ells de forma activa i, sobretot, molt divertida a través de tallers i contacontes.

Museu de Belles Arts

Històries a cau d’orella

Històries a cau d’orella és un cicle de tres sessions contes per a majors de 4 anys. La primera funció serà el 10 d’abril amb Rebombori de la contacontes Patricia MC Gill. La resta d’audicions seran a la mateixa hora els dissabtes 8 i 15 de maig amb les narradores Ada Cusidó (amb Els calaixos del cel) i Pablo Albo (Cuentos de miedo que dan risa).

 • 10 d’abril, 8 de mai i 15 de maig
 • 12h
 • Edat: tots els públics
 • Preu: entrada lliure

Dibuixant abraçades

El Museu de Belles Arts finalitzarà la seua programació familiar d’aquesta primavera amb Dibuixant abraçades: dos tallers simultanis de dibuix en els que tota la família podrà experimentar de manera gratuïta amb tècniques com el cubisme. L’activitat es realitzarà en quatre sessions: la primera d’elles tindrà lloc el dissabte 17 d’abril amb la sessió Joc de construcció cubista a les 11:00 i Màscares dadà a les 12:00. Dibuixant abraçades es repetirà en el mes de maig en els dissabtes 1, 15 i 29  amb Joc de construcció cubista a les 11:00 i Un taller surrealista a les 12:00.

Musoundbabies

Bebés de 0 a 3 anys podran experimentar la seua primera visita a una exposició junt amb una experiència musical. Musoundbabies és una activitat didàctica de 35 minuts en la que es combinen les belles arts amb les tècniques d’educació musical.

 • Dissabte 17 d’abril, 11h
 • Edat: de 0 a 3 anys (acompanyats per un adult)
 • Preu: entrada lliure

Musoundbabies

Espai d’Art Contemporani de Castelló (EACC)

Taller de llibre animat o Flip-Book

Xiquets i xiquetes podran aprendre a realitzar el seu propi flip-book: un llibre amb imatges que varien d’una pàgina a la següent, aconseguint la sensació d’animació i moviment. L’aforament està limitat a 20 persones individuals o unitats familiars i es deu realitzar inscripció prèvia en el telèfon de contacte 964723540.

 • Dissabte 8 de maig, 10.30h
 • Edat: tots els públics
 • Preu: entrada lliure

Taller de cianotípia

Activitat dedicada a experimentar amb la cianotípia: una tècnica d’impressió fotogràfica sense càmera que es remunta a les primeres experimentacions de la imatge a mitjans del s. XIX. Un màxim de 30 persones o unitats familiars diferents podran realitzar aquesta activitat, per a la que deuen inscriure’s prèviament en el telèfon 964723540.

 • Dissabte 15 de maig, 10.30h
 • Edat: tots els públics
 • Preu: entrada lliure

Pel maig, cireres

Activitat Pel maig, cireres del col·lectiu Very Veritas realitzarà una intervenció pictòrica d’un mural construït a base de caixes de cartró, que pintaran amb la col·laboració dels xiquets que vullguen participar. La peça, que posteriorment passarà a ser exposada en l’Espai d’Art Contemporani, convida a reflexionar als més menuts sobre el valor de cuidar la naturalesa. L’aforament d’aquest activitat està limitat novament a 20 persones individuals o unitats familiars, i es deurà realitzar inscripció prèvia en el telèfon de contacte 964723540.

 • Diumenge 23 de maig, 10.30h
 • Edat: tots els públics
 • Preu: entrada lliure

Pel maig, cireres

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!