Escoles d’estiu 2021. Aprendre i passar-ho bé de manera segura

girls-1284419_1920

L’arribada del bon temps ve acompanyada del final del curs escolar. I amb això, la necessitat de descobrir maneres que xiquetes i xiquets es divertisquen i continuen aprenent durant l’estiu. A la província de Castelló s’ofereix una àmplia oferta d’escoles estiuenques que permet a les teues filles i fills practicar esports, introduir-se en una formació completament en anglés o poder gaudir connectant amb la naturalesa.

Les escoles d’estiu compten amb mesures de seguretat per a evitar els contagis entre les seues activitats com la distància de seguretat entre alumnes, la distribució de xiquetes i xiquets en grups reduïts, la presa de temperatura abans de cada activitat o les entrades i eixides escalonades en cada jornada. Així mateix, molts adverteixen que les activitats programades poden veure’s modificades i, fins i tot, suspeses si les autoritats competents així ho determinen.

Després d’haver de cancel·lar la seua edició en 2020 per l’arribada del Covid-19, l’escola d’estiu organitzada per la Universitat Jaume I es prepara de nou per a oferir activitats (tallers, excursions…) a les filles i fills dels membres de la comunitat universitària, pares que desenvolupen la seua jornada laboral en la Universitat i externs. No obstant això, es produeixen canvis en el seu horari (anteriorment estés fins a les 18.00) i en l’edat dels seus participants (només disponible per a nascuts entre 2009 i 2017).

 • Lloc: Universitat Jaume I.
 • Dates: Del 28 de juny al 9 de juliol (primer torn) i del 12 al 23 de juliol (segon torn).
 • Horaris: De 08.00 a 15.00.
 • Edats: De 4 a 12 anys.
 • Preu: Des de 205 euros per un torn.
 • Pots consultar més informació sobre l’escola d’estiu de la Universitat Jaume I ací.

TOT TIPUS D’ESPORTS PER A L’ESTIU

Tennis Drive Academy organitza, un estiu més, el seu Campus Multideporte per a xiquets de 3 a 16 anys amb multitud d’esports i activitats: tennis, pàdel, natació, futbol, hoquei, golf, platja i tallers perquè els xiquets desenvolupen la seua faceta més creativa, entre altres. La disponibilitat de dues seus: Club de Tenis Castellón i Club de Golf Costa Azahar permet que l’oferta d’activitats siga molt més àmplia i variada i que els xiquets s’ho passen en gran. El campus es realitzarà garantint totes les mesures de seguretat necessàries, amb ludoteca gratuïta al matí i opció de menjador disponible. A més compten amb cursos de pàdel i tennis per a xiquets en diferents nivells (iniciació o perfeccionament) a Castelló i Benicàssim per 60 euros a la quinzena (2 setmanes).

 • Lloc: Club de Tennis Castelló i Club de Golf Costa Azahar (Castelló).
 • Dates: Del 25 de juny al 3 de setembre (servei per setmanes i amb descomptes aplicables al nombre de setmanes contractades).
 • Horaris: De 09.30 a 14.00 (servei de ludoteca gratuït de 07.50 a 09.30). Possibilitat de menjador: 14.00 a 15.30.
 • Edats: De 3 a 16 anys.
 • Preu: 80€ per setmana (amb descomptes per setmanes) i per germà (10% de descompte en segon i 30% de descompte en el tercer).
 • Pots consultar més informació sobre l’escola d’estiu Campus Multideporte ací.

IMG-20210309-WA01222

Ripotenis SL organitza l’Escolad’Estiu Multiesportiva Mas dels Frares en la qual els seus alumnes podran practicar una variada oferta d’esports: tennis, pàdel, natació, judo, futbol, gimnàstica rítmica o patinatge. A més podran realitzar sessions de cuina per a xiquets (els divendres de juliol), ball i tallers. Entre les seues mesures sanitàries, compten amb grups reduïts i places limitades per a controlar l’aforament dels seus inscrits.

 • Lloc: Poliesportiu Mas dels Frares (Benicàssim).
 • Dates: Del 28 de juny al 27 d’agost.
 • Horaris: De 09.00 a 17.00 (Escoleta matinera gratuïta de 07.30 a 09.00).
 • Edats: De 4 a 15 anys.
 • Preu: Entre 150 i 300 euros la quinzena (10% de descompte en segon i tercer germà).
 • Pots consultar més informació sobre l’escola d’estiu Mas dels Frares ací.

Campus de Verano és l’escola programada per OKPadel per a l’estació estival. En ella, les xiquetes i xiquets podran practicar diversos esports (pàdel, crossfit, futbol, bàsquet, natació) amb altres activitats com les excursions setmanals a Vertigo Park. Els xiquets es poden apuntar dies solts per 25 euros i compten amb opció també a escoleta matinera (3 euros diaris) i menjador (5 euros diaris).

 • Lloc: OKPadel (Castelló).
 • Dates: Del 25 de juny al 13 d’agost.
 • Horaris: De 09.00 a 17.00.
 • Edats: De 3 a 16 anys.
 • Preu: Des de 90 euros per setmana (30% de descompte en segon germà).
 • Pots consultar més informació sobre el campus d’estiu en OkPadel ací.

El Club de Tennis Torremar ofereix cursos aquest estiu perquè les xiquetes i xiquets puguen practicar i aprendre sobre tennis i natació. De manera opcional es podrà també assistir a la “Escola matinera” de 08.00 a 09.30 i menjar en el propi restaurant del club per 7 euros al dia.

 • Lloc: Club de Tennis Torremar (Benicàssim).
 • Dates: Del 28 de juny al 3 de setembre.
 • Horaris: De 08.00 a 15.30.
 • Preu: Des de 130 euros per setmana (10% de descompte en segon germà i del 50% en el tercer xiquet a partir de les dues setmanes).
 • Pots consultar més informació sobre els cursos multiesport del Club de Tennis Torremar ací.

Agora-Lledo_Summer-Camp_deportes

APRENDRE ANGLÉS JUGANT

L’acadèmia Kids&Us de Benicàssim organitza les Summer Fun Weeks amb la intenció d’oferir activitats setmanals en anglés per a les xiquetes i xiquets inscrits. Cada setmana rebrà una temàtica diferent (ciència, espionatge, la volta al món o circ) que proposarà activitats exclusives als seus alumnes al costat d’altres serveis com a tallers de teatre. Entre les seues mesures de seguretat destaquen la delimitació de zones d’activitats o la distribució dels seus alumnes en grups reduïts.

 • Lloc: Kids&Us (Benicàssim).
 • Dates: Del 28 de juny al 30 de juliol.
 • Horaris: De 08.30 a 17.00.
 • Edats: De 3 a 10 anys.
 • Preu: Des de 125 euros per setmana.
 • Pots consultar més informació sobre els cursos setmanals de l’escola d’estiu de Kids&Us a Benicàssim ací.

L’acadèmia Tec Idiomes programa l’escola d’estiu Beni Summer Camp en la qual les xiquetes i xiquets inscrits combinaran les activitats i l’esport amb una immersió lingüística completa. A més de l’ensenyament d’anglés per a fills, els pares també podran gaudir de les instal·lacions amb programes per a famílies amb pensió completa.

 • Lloc: Hotel Orange (Benicàssim).
 • Dates: Del 26 de juny al 18 de juliol.
 • Horaris: De 09.00 a 19.00.
 • Edats: De 8 a 17 anys.
 • Preu: Des de 300 euros per setmana.
 • Pots consultar més informació sobre el campament estival de Tec Idiomes a Benicàssim ací.

Clap! Eduación Activa organitza l’escola d’estiu Explore the Summer amb la intenció que els seus alumnes experimenten la immersió lingüística juntament amb activitats en la naturalesa o excursions setmanals com a hípica, vela o caiac. Per a fer front a l’amenaça del virus s’establiran grups bambolla de 10 a 15 alumnes per docent.

 • Lloc: CEIP Angelina Abad (Vila-real).
 • Dates: Del 21 de juny al 30 de juliol.
 • Horaris: De 08.45 a 14.00.
 • Edats: De 3 a 12 anys.
 • Preu: Horari base per 75 euros per setmana, amb descomptes a la seua web.
 • Pots consultar més informació sobre l’escola d’estiu Explore the Summer ací.

Agora-Lledo_Summer-Camp_Little-Summer

APROFITAR L’ESTIU PER A DESCOBRIR LA NATURA

La Fundació Caixa Castelló organitza novament les Colònies d’estiu en Seidia (Benassal). En aquestes activitats, les xiquetes i xiquets podran aprendre a conviure amb la naturalesa amb excursions que fomenten una educació mediambiental. Les colònies en Seidia inclouen allotjament, manutenció i transport amb autobús (anada i volta). Es poden realitzar ja preinscripcions en aquesta escola d’estiu, però no es confirmarà la plaça fins que les autoritats sanitàries establisquen les mesures específiques per a campaments d’estiu.

 • Lloc: Colònia Seidia (Benassal).
 • Dates: De l’1 de juliol al 7 d’agost.
 • Horaris: Estada completa.
 • Edats: De 7 a 16 anys.
 • Preu: Des de 155 euros (colònia de quatre dies).
 • Pots consultar més informació sobre les colònies d’estiu de Seidia ací.

A més de Explore the Summer, Clap! Educació Activa organitza una altra escola per al pròxim estiu. Es tracta de Naturea, un programa que fomenta l’aprenentatge autònom i en valors de les xiquetes i xiquets a través d’activitats en entorns naturals de l’entorn de Castelló. També compta amb excursions a paratges pròxims com el Desert de les Palmes o l’Ermita de la Mare de Déu de Gràcia a Vila-real. Respecte a l’aforament, no es podrà superar més de 12 alumnes per acompanyant.

 • Lloc: Pineda de Castelló.
 • Dates: Del 28 de juny al 30 de juliol.
 • Horaris: De 08.45 a 14.00.
 • Edats: De 3 a 12 anys.
 • Preu: Horari base per 75 euros per setmana, amb descomptes a la seua web.
 • Pots consultar més informació sobre l’escola d’estiu Naturea ací.

DESCOBREIX LA VARIADA OFERTA DE CAMPAMENTOS MEDITERRÁNEO

Campamentos Mediterráneo organitza per a aquest estiu quatre programes en el Càmping Didota d’Orpesa. Els seus cursos es destinen especialment a l’aprenentatge d’anglés i cuina, i ofereixen modalitats de pensió completa i mitja pensió. Tots ells comparteixen activitats a la platja i amb esports aquàtics i excursions a parcs de karts i aquàtics. Entre les mesures de seguretat adoptades per Campaments Mediterrani destaquen la distribució dels participants en grups reduïts o la presa de temperatura diària. Més informació sobre Campaments Mediterrani ací.

L’escola d’estiu Mediterráneo English&Water tractarà d’ensenyar anglés les xiquetes i xiquets inscrits mitjançant classes pràctiques basades en diferents activitats com a classes de cuina, edició de vídeo, fotografia, teatre o música.

 • Lloc: Càmping Didota (Orpesa).
 • Dates: Del 26 de juny al 14 d’agost.
 • Horaris: Jornada completa.
 • Edats: De 7 a 17 anys.
 • Preu: Des de 435 euros per setmana al juliol i 420 euros per setmana a l’agost.

En oposició a Mediterrani English&Water, Mediterráneo Chef&Water es dedicarà a l’aprenentatge de cuina mitjançant activitats com a classes magistrals, cuina per equips i ghymkanes culinàries.

 • Lloc: Càmping Didota (Orpesa).
 • Dates: Del 26 de juny al 14 d’agost.
 • Horaris: Jornada completa.
 • Edats: De 7 a 17 anys.
 • Preu: Des de 435 euros per setmana al juliol i 420 euros per setmana a l’agost.

L’escola d’estiu Mediterráneo Part Time planteja el mateix nombre d’activitats que les propostes anteriors però sense comptar amb l’estada a la nit. Els seus inscrits realitzaran activitats d’esports aquàtics a la platja al matí i classes d’anglés o cuina a les vesprades. Compta amb desdejuni, menjar i berenar.

 • Lloc: Càmping Didota (Orpesa).
 • Dates: Del 28 de juny al 13 d’agost.
 • Horaris: De 08.00 a 20.00.
 • Edats: De 7 a 17 anys.
 • Preu: Des de 145 euros per setmana.

El programa Mediterráneo Summer School ofereix una escola d’estiu amb esports aquàtics, activitats a la platja i excursions a parcs de karts i aquàtics. Compta amb mitja pensió (desdejuni i menjar).

 • Lloc: Càmping Didota (Orpesa).
 • Dates: Del 28 de juny al 13 d’agost.
 • Horaris: De 08.00 a 16.30.
 • Edats: De 7 a 17 anys.
 • Preu: Des de 220 euros per setmana.

CONEIX LA VARIETAT DE PROPOSTES D’AGORA LLEDÓ INTERNATIONAL SCHOOL

Agora Lledó International School compta amb set programes diferents per a aquest estiu 2021 dedicats a l’aprenentatge d’anglés, música, tecnologia i esports (gimnàstica rítmica, futbol, tennis o pàdel). Respecte als protocols sanitaris, Agora Lledó International School comptarà amb una infermera escolar per a les seues escoles d’estiu i organitzarà als xiquets inscrits en grups de convivència. Pots consultar més informació ací.

L’escola d’estiu International Summer School Little Summer proposa un programa complet en anglés per als més xicotets. La immersió lingüística en anglés es combina amb altres activitats que proposa el curs, com la natació o manualitats.

 • Lloc: Agora Lledó International School (Castelló).
 • Dates: Del 28 de juny al 13 d’agost.
 • Horaris: De 08.45 a 16.30.
 • Edats: De 2 a 5 anys.
 • Preu: Des de 426 euros per dues setmanes.

L’escola d’estiu International Summer School Total Summer, d’altra banda, ofereix ensenyament en anglés per a majors de 6 anys. Mitjançant nivells adaptats a l’edat dels inscrits, es tracta de contribuir en la seua formació i ampliar el seu vocabulari amb activitats pràctiques.

 • Lloc: Agora Lledó International School (Castelló).
 • Dates: Del 28 de juny al 13 d’agost.
 • Horaris: De 08.45 a 16.30.
 • Edats: De 6 a 12 anys.
 • Preu: Des de 426 euros per dues setmanes.

L’escola d’estiu International Summer Gimnasia rítmica ofereix l’oportunitat de practicar aquest esport a xiquetes i xiquets que vulguen millorar les seues aptituds com l’expressió corporal. També inclou classes de natació.

 • Lloc: Agora Lledó International School (Castelló).
 • Dates: Del 28 de juny al 30 de juliol.
 • Horaris: De 08.45 a 16.30.
 • Edats: A partir de 3 anys.
 • Preu: Des de 426 euros per dues setmanes.

Agora-Lledo_Summer-Camp_gimnasia-ritmica

L’escola d’estiu International Summer School Music Summer ofereix una doble programació segons l’edat dels seus alumnes. Els inscrits de menor edat (de 3 a 5 anys) aprendran sobre música mitjançant activitats lúdiques. Les xiquetes i xiquets de 6 a 12 anys veuran reforçat el seu coneixement del llenguatge musical mitjançant exercicis pràctics i desenvoluparan la seua creativitat musical mitjançant el cant o jocs.

 • Lloc: Agora Lledó International School (Castelló).
 • Dates: Del 28 de juny al 30 de juliol.
 • Horaris: De 08.45 a 16.30.
 • Edats: De 3 a 12 anys.
 • Preu: Des de 426 euros per dues setmanes.

L’escola d’estiu International Summer Futbol proposa entrenament en l’esport rei en unes instal·lacions de 19.000 metres quadrats a més de classes de natació.

 • Lloc: Agora Lledó International School (Castelló).
 • Dates: Del 28 de juny al 30 d’agost.
 • Horaris: De 08.45 a 16.30.
 • Edats: De 5 a 12 anys.
 • Preu: Des de 426 euros per dues setmanes.

L’escola d’estiu International Summer School Tennis/Pàdel no sols oferirà formació en aquestes disciplines esportives i els seus valors com el treball en equip, sinó que també comptarà amb contingut en anglés i tallers i activitats.

 • Lloc: Agora Lledó International School (Castelló).
 • Dates: Del 28 de juny al 30 de juliol.
 • Horaris: De 08.45 a 16.30.
 • Edats: De 5 a 12 anys.
 • Preu: Des de 426 euros per dues setmanes.

L’escola d’estiu International Summer School Campus tecnológico ofereix una doble programació segons l’edat dels seus alumnes. Les xiquetes i xiquets de 3 a 5 anys s’iniciaran en la robòtica mitjançant activitats de LEGO Education. Els majors de 6 anys, d’altra banda, realitzaran la Missió a Mart, en la qual podran aprendre a programar robots i en ordinador per a desenvolupar videojocs.

 • Lloc: Agora Lledó International School (Castelló).
 • Dates: Del 28 de juny al 16 de juliol.
 • Horaris: De 08.45 a 16.30.
 • Edats: De 3 a 14 anys.
 • Preu: Des de 426 euros per dues setmanes.
Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!