‘Safari’. Un pedagògic viatge musical de Ferrer Ferran per als més menuts

Concierto para todos O.V. Ferrer Ferra´n, Javier Sapin~a y He´ct

Safari és el nou treball del compositor, pianista i director d’orquestra Ferrer Ferran al costat de la banda del Conservatori Calsancio de Castelló. Una proposta que combina la pedagogia, la música i la narració per a endinsar a xiquets i xiquetes i joves en un autèntic viatge per la felicitat, l’amor per la música i l’aprenentatge pels instruments i conceptes bàsics del llenguatge musical.

Sota la direcció de Ferrer Ferran, el disc ha sigut gravat per joves d’entre 12 i 18 anys, membres de la banda d’alumnes i alumnes del Conservatori Calasancio: “Música creada per a xiquets que és interpretada per xiquets”, explica el compositor.

A més, el disc inclou l’enregistrament de veus, efectes de sons i descripcions escèniques dels personatges de les peces “Safari” i “El viatge de Doremido”, la qual cosa fa possible que és convertisquen en musicals aptes per als i les més xicotetes.

En el treball també estan presents el pasdoble (“Concha Manzana”) i la composició per a banda infantil (“SòNatur”). Safari es publicarà en plataformes digitals (Spotify, Apple Music, Amazon Music, Youtube Music, etc.) el dissabte 20 de març amb motiu del Dia Internacional de la Felicitat.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!