‘Coco’ i CantaJuego passen el Nadal en l’Auditori de la Vall d’Uixó

Cantajuego te extiendo mi mano

Les vacances de Nadal són una bona oportunitat per aprofitar l’absència de classes i gaudir de cultura per a tota la família. Per eixa raó, l’Auditori de a Vall d’Uixó prepara dos espectacles musicals per a públic infantil a l’última setmana de 2021 amb descomptes i ofertes per als seus assistents de menor edat.

CantaJuego: Te extiendo mi mano

Poques presentacions calen per a CantaJuego: un dels grups musicals infantils més coneguts a nivell estatal. En el seu nou espectacle Te extiendo mi mano, les cançons i el ball en un món de fantasia i joc són utilitzades per desenvolupar el sentit rítmic i l’expressió corporal i potenciar el món afectiu i les relacions socials de les més menudes i els més menuts.

  • Dilluns 27 de desembre, 16:30h y 19:30h.
  • Edat: de 0 a 6 años.
  • Preu: de 10 a 25 euros (50 % de descompte de 0 a 4 anys).

Pekebaila: ¡Recuérdame! Tributo a Coco

Qui no ha vist Coco i s’ha posat tendre amb la seua historia? Ara les menudes i els menuts tindran l’oportunitat de gaudir de nou de les aventures de Coco en el Món dels Morts amb el musical de Pekebaila. Una bona oportunitat per aprendre a conviure amb el dol pels que ja no estan i descobrir una festivitat considerada Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat.

  • Dijous 30 de desembre, 19:00h.
  • Edat: per a tots els públics.
  • Preu: de 10 a 15 euros (50 % de descompte de 0 a 4 anys).

Recuerdame Coco

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!