Nadal, en el Teatre de la Raval. De viatges a la lluna a tramvies, runes i tallers de pintura

3-lluna-dos-i-tres

En el Teatre de la Raval de Castelló trobarem un bon pla perquè xiquets i xiquetes disfruten del teatre en les seues vacances de Nadal. ¿Cómo? Es tracta del cicle Nadal al Raval, que celebra la seua sèptima edició del 21 al 30 de desembre amb diferents propostes: titelles, circ de sala, teatro… Totes les sessions començaran a les 18:00 amb un preu per entrada de 3 a 4 euros. Les localitats es poden adquirir de forma anticipada, malgrat que també estaran disponibles en taquilla dos hores abans de cada espectacle.

Teatre de La Resistència: Júlia en el país dels llibres

Obra que ens introdueix en els somnis de Júlia i la seua visita a un món màgic basat en Alícia al país de les meravelles, el últim conte que li han llegit els seus pares abans d’anar-se’n a dormir. En eixe regne de personatges bojos i situacions perilloses, Júlia aprendrà que els consells i la confiança en els seus amics i les seues amigues seran de gran ajuda tant als malsons com a la vida real quan es desperte.

 • Martes 21 de diciembre.
 • 4 euros.
 • Público familiar.

Xarop Teatre: La costurereta valenta

D’Alícia al país de les meravelles a una versió lliure d’El sastre valent dels germans Grimm. Una actualització amb teatre de titelles que mostra les majors dificultats per a créixer en un món més precari.

 • Miércoles 22 de diciembre.
 • 3 euros.
 • Recomendado para mayores de 3 años.

El Ball de Sant Vito: El rei Mides i les metamorfosis

En la seua obra de teatre de titelles i música, El Ball de Sant Vito aprofita el fem d’un abocador per introduir a menudes i menuts en els relats de la mitologia clàssica. En El rei Mides i les metamorfosis les deixalles prendran vida per contar històries sobre déus olímpics, reis, nimfes i herois.

 • Jueves 23 de diciembre.
 • 3 euros.
 • Recomendado para mayores de 5 años.

mides-cara-s

Teatre de L’Abast: Lluna, dos i tres!

Lluna, dos i tres! ens conta la història de Pau: un xiquet que, fart que li diguen tot el temps què ha de fer, decideix muntar una nau espacial per viatjar a la Lluna acompanyat pel seu os de peluix Trasto i crear un espai propi sense ordres ni límits.

 • Martes 28 de diciembre.
 • 3 euros.
 • Recomendado para mayores de 5 años.

La Finestra Nou Circ: Tranvía nº12

Huit personatges coincidiran a l’andana esperant l’eixida del Tranvia num. 12. En canvi, el pas dels minuts i l’esgotament de la paciència provocaran que comencen a relacionar-se i conéixer-se mitjançant malabars, acrobàcies, equilibris i clown.

 • Miércoles 29 de diciembre.
 • 4 euros.
 • Todos los públicos.

Teatro T Artes Visuales: Colorín Colorado

Els personatges brollaran dels blancs llenços de l’estudi d’un pintor: papallones invisibles, rates penades que no saben volar o un capricorn que vol flotar. Gràcies al seu component audiovisual la imaginació i les personalitats cobraran vida davant de l’espectador mostrant les possibilitat inimaginables de l’expressió artística.

 • Jueves 30 de diciembre.
 • 4 euros.
 • Público familiar.
Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!