La Casa dels Caragols suma cultura al Nadal: Dani Miquel, Púrpura Pansa i contacontes

dani miquel

Si hi ha un protagonista en el Nadal, són els i les xiquetes. Raó per la qual la programació cultural també se centra a oferir-los distintes opcions perquè puguen disfrutar -encara més- de les seues vacacions. Un exemple d’açò són les activitats organitzades en el pati de la Casa dels Caragols de Castelló amb el concert de Dani Miquel i un dolc de contacontes encapçalant una programació pensada per a tots els públics del 26 al 30 de desembre (entrada lliure): ‘El Nadal és valencià’;. La programació arrancarà el diumenge 26 (12h) en la Plaça de les Aules amb un concert de l’Associació Unió Musical Sant Josep de Calassanç i l’Associació Musical Castàlia.

Dilluns 27, 18:30h: Carles Cano vs Felip Kervarec

Qui va dir que els contacontes no podien competir entre si? Carles Cano i Felip Kervarec s’enfrontaran en un duel en el qual les variades històries en valencià es narraran de forma diferent: Carles Cano interpretarà relats de la tradició oral valenciana i Felip Kervarec aproparà a menudes i ments els contes de l’Alt Maestrat.

Dimarts 28, 19:00h: Púrpura Pansa

El jazz és un gènere musical capaç de transportar-nos en el temps. I eixe és l’objectiu de Púrpura Pansa: transportar el públic de la Casa dels Caragols als clubs novaiorqués dels 40 i 50 amb una selecció musical en la qual s’inclouran els majors exponents del gènere, com Frank Sinatra, Billie Holliday o Ella Fitzgerald.

Dijous 30, 18:30h: Dani Miquel

La presència de Dani Miquel era imprescindible per acomiadar l’any. El conegut cantant infantil dedicarà una sessió a fer cantar i ballar a tota la família al ritme de les nadales i cançons populars valencianes, a més dels seus majors èxits, en un espectacle que promet fer protagonistes tant a menudes i menuts com a majors.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!