Nadal de Circ. Sis edicions donant la benvinguda a l’any amb circ per a totes les edats

Poi

Si hi ha una cita que no falla en les festes, és la de Nadal de Circ. S’ha convertit en una forma de començar l’any disfrutant de la cultura en família a través del circ. El cicle es convertix en el relleu de Nadal a la Raval, traslladant la seua programació a la plaça Hort dels Corders

de Castelló. Quatre espectacles de circ repartits entre els dies 3 i 4 de gener al matí i a la vesprada amb entrada lliure.

La Tête: Tempus fugit

En la vida dels pallassos no tot és alegria. La seua gran responsabilitat, fer riure i emocionar a la gent, espenta a un experimentat clown a abandonar la pista i el circ per encarar la seua última etapa amb tots els aprenentatges de la seua tasca obtinguts després de tants anys. Una obra per a públic juvenil i adult que alterna l’humor i la reflexió sobre l’ofici de pallasso, finalista dels premis Zirkolika 2019 en la categoria de Millor espectacle de pallassos de Catalunya.

  • 3 de gener.
  • 12:00h.

Ramiro Vergaz: White Bottom

Un showman amb sabates de xarol apareix en un escenari sobre rodes per a celebrar l’arribada de la dècada que porta tant de temps esperant: els feliços anys 20. Malgrat que aplegue a la seua celebració un segle després, això no l’impedirà fer gala dels seus volantins i mal·labars. Una referència al “Black Bottom“, el ball afroamericà popularitzat a principis del segle XX.

  • 3 de gener.
  • 17:00h.

Cia. D’es Tro: Poi

En Poi es convida a gaudir del popular joc mediterrani de la trompa fusionat amb les arts i el llenguatge del circ contemporani. En l’actuació acompanyarem un personatge, atrapat des de la infantesa en l’efecte giroscòpic de la seua trompa, a través d’un viatge de girs provocats pel joc.

  • 4 de gener.
  • 12:00h.

Tartana: Trocos lucos

Els tres personatges protagonistes de l’obra crearan i desfaran conflictes còmics a causa del xoc de les seues peculiars personalitats en un espectacle de circ contemporani protagonitzat per l’ús de la bàscula coreana, els equilibris de mans o fins i tot una furgoneta com element escènic.

  • 4 de gener.
  • 17:00h.
Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!