Espectacles per seguir aprenent valors en el Principal amb ‘Loop’ i ‘Cris, la pequeña valiente’

3 CRIS_pequeña_valiente_elespejonegro

Si en algunes temporades anteriors el teatre familiar al Teatre Principal de Castelló ha servit per instruir en valors com la tolerància, la solidaritat o el respecte pel medi ambient, també serà el cas durant la primavera. Fins l’arribada de l’estiu, l’espai cultural albergarà dos espectacles per a públic infantil amb els que permetre a menudes i menuts descobrir els secrets de les arts escèniques o la realitat de les persones trans.

Aracaladanza: Loop

Què ocorre quan acaba una funció i cau el teló? Quan ja no queda ningú en el pati de butaques? Quan l’espai passa a estar il·luminat solament per una llum de treball? Loop és el premiat i més recent treball d’Aracaladanza, que en aquesta ocasió ret homenatge al que no es veu del món de l’espectacle mitjançant la dansa contemporània per a tots els públics.

  • Data: Dissabte 9 d’abril.
  • Hora: 18:00h.
  • Preu: 4 euros.
  • Públic: A partir de 4 anys.

El espejo negro: Cris, pequeña valiente

Premiada obra de titelles que ens conta la història de Cristina: una xiqueta que tot el món tracta com a un xiquet des del seu naixement, malgrat la seua convicció i les seues ganes de créixer i desenvolupar-se com ella se sent. Com qualsevol altra xiqueta de la seua edat.

  • Data: Diumenge 8 de maig.
  • Hora: 18:00h.
  • Preu: 4 euros.
  • Públic: A partir de 6 anys.

loop

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!