Grau de Circ trasllada el circ contemporani per a públic familiar a Setmana Santa

Furies 2017

Grau de Circ es trasllada a les vacances de Setmana Santa per a la seua tercera edició, després d’haver-se celebrat anteriorment durant l’estiu. A més del canvi de data, el festival es trasllada novament al Par de la Panderola i aconsegueix un nou espai, la plaça Sète per als espectacles d’inauguració i cloenda del cicle entre el 15 i 17 d’abril. Un total de deu obres de circ contemporani per a públic familiar en el qual destaca la presència de companyies internacionals d’origen francés i italià.

Divendres 15 de abril

El primer espectacle de la tercera edició de Grau de Circ correrà a càrrec de la companyia francesa Mauvais Coton, mostrant el caràcter internacional del festival de circ. Culbuto és un espectacle en el qual es mostra l’habilitat de l’artista al mantindre l’equilibri en un màstil que li permet ubicar-se per damunt del públic a un ritme frenètic.

 • 17:30h. Culbuto de Mauvais Coton. Parc de la Panderola.

Kimera és una obra sense text de la companyia navarresa La Banda Teatro Circo que convida a reflexionar sobre la immigració. Entre els productes acumulats en un moll de càrrega es troba una sorpresa: un migrant. Una persona que ho ha deixat tot per a viatjar a un lloc desconegut per a trobar-se amb un futur incert.

 • 18:00h. Kimera de La Banda Teatro Circo. Parc de la Panderola.

A la reflexió també convida La rueda de la companyia madrilenya Producciones Chisgarabís. Una estructura circular servirà perquè els artistes de circ mostren el frenètic ritme de vida al que ens veiem sotmesos i la dificultat per frenar o canviar la direcció d’una roda que ens porta a l’apatia.

 • 19:30h. La rueda de Producciones Chisgarabís. Plaça Sète.
 • 20:00h. Culbuto de Mauvais Coton. Parc de la Panderola.

Dissabte 16 de abril

 • 11:00h. Taller de trapezi a càrrec de Kanbahiota Troup y taller d’aeris infantil a càrrec de Baraka. Parc de la Panderola.

¡¡¡Cataplúm!!! (vivir entre bombas) serà l’espectacle que inicie la programació de la segona jornada del festival. Una obra sense text que mostra la voluntat d’una persona solitària per seguir amb la seua rutina diària malgrat les bombes que sonen a l’horitzó. Les seues armes seran la fantasia, el joc i la tonteria. El seu aliat: el públic.

 • 17:30h. ¡¡¡Cataplúm!!! (vivir entre bombas) de Ameba Teatro. Parc de la Panderola.

Com proposa el seu títol, Back 2 classics és una tornada als espectacles més clàssics de les arts escèniques. En canvi, la perspectiva clàssica del llit elàstic es presenta com fresca i modernitzada al ser fusionada amb les cultures urbanes a través de la música, el ball i la punxada de vinils.

 • 18:30h. Back 2 classics de Planeta Trampolí. Parc de la Panderola.

Si un llit elàstic era emprat per volar sobre el públic a Back 2 classics, l’element utilitzat a Mini volante de la companyia madrilenya Kanbahuita Troup serà el trapezi. Durant mitja hora, els artistes de circ mostraran les seues habilitats amb eixa ferramenta, completant el taller matinal ofert per la companyia en el Parc de la Panderola.

 • 19:45h. Mini volante de Kanbahiota Troup. Parc de la Panderola.

Consuelo y Socorro, també conegudes com Las Couchers, faran una sessió d’assessorament i orientació en la qual ajudaran a la gent a recuperar la felicitat i la pau interior. Charlas de azucarillo és un espectacle per a públic adult en el qual ambdues empresàries acompanyaran al públic en un viatge de superació i renaixement personal.

 • 20:15h. Charlas de azucarillo de Las Couchers. Parc de la Panderola.

Diumenge 17 de abril

Sin ojana és un espectacle de mestissatge en el qual Chicharrón combinarà els mons de dos arts: per una banda, les arts escèniques i la seua habilitat amb els malabars. Per altra banda, la música i, més en concret, el ritme i compassos del flamenc.

 • 17:30h. Sin ojana de Chicharrón. Parc de la Panderola.

La segona proposta internacional del festival corre a càrrec de la companyia italiana Carpe Diem. Dolce Salato ens presenta una parella de forners que mitjançant la col·laboració i les seues diferències a la cuina acabaran donant forma a un suculent pa elaborat de forma excèntrica.

 • 18:30h. Dolce Salato de Carpe Diem. Parc de la Panderola.

El hito de la companyia francesa Les Espectacles del 23 serà l’obra encarregada de clausurar la tercera edició de Grau de Circ. Mitjançant equilibris i acrobàcies, els artistes de circ reflexionaran sobre els grans moments: des d’aquells que han marcat la humanitat als més influents de les nostres vides.

 • 19:30h. El hito de Les Espectacles del 23. Plaça Sète.
Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!