La música i valors de Bob Marley, per a bebés, a l’Auditori de Castelló

bob marley 2

Arriba la primavera i, amb el canvi d’estació, la programació de noves activitats i espectacles per a públic infantil i familiar. L’Auditori i Palau de Congressos de Castelló ha anunciat els tallers i obres que durant els propers mesos arrimaran novament la música a menudes i menuts, sent Bob Marley l’artista escollit per a ser introduït a nous oients.

La Petita Malumaga: Bob Marley for babies

Bob Marley va ser una de les principals icones culturals afroamericanes del segle XX per les seues reivindicacions d’igualtat racial i panafricanisme. Bob Marley for babies utilitza la música, la dansa i la tecnologia per apropar la figura de l’artista als menors de quatre anys mitjançant la ubicació del públic en una escenografia immersiva, convertint-lo en el protagonista. La intervenció de quatre intèrprets enllaçarà els himnes del jamaicà amb la lluita de les dones.

  • Diumenge 22 de maig.
  • 17:00, 18:00 y 19:00h.
  • Preu: 4 euros.

Amb bombo i platerets: taller per a famílies que esperen un bebé (adoptants o gestants)

Taller teoricpràctic amb sessions de micròfon obert en el qual es tractarà d’enriquir el desenvolupament del bebé a través de la música, la veu, el cos i el moviment en l’etapa prenatal i perinatal. Per inscriure’s es deu contactar per correu electrònic a didactica_auditori_castello@gva.es indicant un telèfon de contacte i el nom i cognoms de les persones participants.

  • Dissabte 23 d’abril, dissabte 14 de maig i dissabte 4 de juny.
  • 11:00h.
  • Preu: 3 euros individual, 5 euros per parella.

Amb bombo i platerets 2

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!