Canguro Verde: una cafeteria ‘child friendly’ en ple Russafa

En una societat on prohibir l’entrada als xiquets a restaurants i cafeteries és una pràctica legal i on els improperis al públic infantil i als seus progenitors són més que habituals, resulta agradable –molt agradable– trobar un local que haja pres el camí oposat i haja convertit als més menuts i als seus pares en clients estrella, encara que no privilegiats.

Es nomena Canguro Verde i, tal  com avança el seu nom, té una  filosofia que uneix  respecte a la infància i al medi ambient. És una cafeteria on pares, xiquets i singles  poden gaudir, entre altres coses, d’un bon cafè, d’una cervesa, d’un bol replet de cereals o d’un nutritiu suc de fruites i on la lactància i els productes ecològics estan a l’ordre del dia.

Per a aconseguir aquesta harmonia generacional, els propietaris d’aquest establiment no només han apostat per espais amplis i diàfans, aptes per a carrets infantils i xiquets inquiets, sinó també per un mobiliari còmode i adaptat a diferents alçàries dels seus visitants –disposen de tauletes i cadires especials per a la clientela més menuda i d’adaptadors per al bany–. I, a més, per una programació que combina els tallers per als nanos de 3 a 12 anys i les activitats per a adults de qualsevol edat.

Els conta contes, les projeccions de curtmetratges, les exposicions d’art, les classes d’interpretació o els cursos de tricot són alguns de les activitats que organitza aquesta cafeteria que, des que va reobrir les seues portes a principis de setembre, s’ha convertit en precursor del moviment child friendly a València i en un dels establiments més concorreguts de Russafa, barri in d’aquesta ciutat i a poc més de 20 minuts caminant de l’Estació del Nord. Perfecte per a una escapada.

Però qui vulga aprofitar l’hora del menjar per a visitar aquest local, que canvie de plans: Canguro Verde tanca de 14.00 a 16.00 o 17.00 en funció del dia de la setmana. Això si: aquest establiment serveix totes les seues begudes acompanyades d’un detall gastronòmic. Estupend per a obrir l’apetit.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

5 thoughts on “Canguro Verde: una cafeteria ‘child friendly’ en ple Russafa

  1. Me gustaria saber que dias son los que se renunen para hacer los talleres de tricot y asi de paso aprovecho para visitaros ya que todo lo que he visto acerca de vosotros me ha gustado mucho.espero vuestra respuesta, un saludo y espero que no veamos pronto.

  2. Hola dioni o dionisi, qué tal?
    Como talleres de tricotar ahora no tenemos nada organizado, sin embargo hay varios grupos que se vienen a tricotar. Los sábados por la mañana siempre hay unas chicas que se apuntaron al taller de iniciación y que siguen viniendo y aprendiendo nuevas técnicas ellas solitas… se han viciado muchísimo!! y lo hacen genial.
    Si quieres algo más de información o que te mantengamos enterada de las cosas que hacemos escríbenos a info@canguroverde.com y te incluiremos en nuestra base de datos.
    Un abrazo.

  3. Pingback: Espai Menut | Librería Bartleby: novelas, cuentos y cómics seleccionados con mimos

  4. Pingback: Espai Menut | Ruzafa loves kids: la calle sí es para los niños

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!