‘Alicia en el País de las Maravillas’ posa música al Principal

Alicia en el País de las Maravillas tanca el cicle de musicals que aquest Nadal ha copat la programació teatral de la ciutat de Castelló. Després dels espectacles de Noddy i CantaJuego, la companyia La Maquineta donarà vida als personatges del cèlebre relat de Lewis Carroll aquest dilluns 2 de gener i el dimarts 3 de gener en dos dobles sessions en el Teatre Principal de Castelló. Más de 20.000 persones ho han vist ja a Madrid, t’ho vas a perdre?

TIPUS D’ACTIVITAT: TEATRO MUSICAL INFANTIL
QUAN: DILLUNS, 2 DE GENER 16.30 I 19.30 I DIMARTS, 3 DE GENER 12.30 I 16.30
ON: TEATRE PRINCIPAL DE CASTELLÓN
EDAT: TOTS ELS PÚBLICS
PREU: DE 12€ A 18€

Una obra que voran Gerardo Grau, María José Climent Maguieto, Esther Gimeno Castelló i Tica, guanyadors de les quatre entrades dobles per a la funció de l’estrena, el dilluns a les 16.30, o per a la del dimarts a les 12.30 que han sortejat Espai Menut, Metrònom i La Maquineta només per subscriure’s al nostre Newsletter. Els guanyadors només han de passar-se per la taquilla del Principal abans que comence qualsevol d’eixes dues funcions a arreplegar les seues dues entrades per gaudir del musical amb un acompanyant.

El musical Alicia en el País de las Maravillas és un espectacle en el qual els xiquets i xiquetes podran gaudir de la història i les cançons dels simpàtics personatges d’aquest gran clàssic de tots els temps, pensat perquè entretinga tant al públic adult com a l’infantil. I tens fins a quatre oportunitats per a vore’l: el dilluns 2, a les 16.30 i a les 19.30, i el dimarts 3 de gener, a les 12.00 i 16.30.

Durant la funció, el públic pot interactuar i participar, de manera que la família sencera puga disfrutar al màxim d’este show que conta la història d’Alicia, una jove inquieta i imaginativa que somia amb viure en un món màgic i meravellós… De la mà del senyor Conill, s’embarcarà en un fascinant viatge a aquest lloc on els somnis es fan realitat i viurà mil aventures amb la resta de personatges: la reina de cors, l’eruga blava, el sombrerer boig, etc.

Amb més de 15 anys sobre l’escenari, la companyia La Maquineta encarregada de donar vida als personatges que desfilaran per l’escenari del Teatre Principal de Castelló, és una de les més reputadas en el nostre país dintre del gènere musical i infantil. Les seves adaptacions escèniques de grans clàssics com La Bella Durmiente, La Ventafocs o ara aquesta adaptació de la immortal obra de Lewis Carroll, els han valgut grans reconeixements, com el Premi Nacional de Teatre 2010 a la millor posada en escena, i les nominacions al millor musical infantil i a la millor perruquería i maquillatge.

Des de Espai Menut tornem a agrair la deferència que han tingut La Maquineta i Metrònom amb els seguidors del nostre web.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!