Fires nadalenques, oci en estat pur

Les fires de Nadal amb jocs, tallers, personatges i tot tipus d’animació perquè els menuts sumen diversió a aquests dies festius són ja un clàssic. Acudir a aquestes fires gratuïtes programades pels ajuntaments és una excel·lent opció per a aquests dies sense cole. Divertilandia, del 26 al 30 de desembre en La Pèrgola de Castelló, serà la primera, seguida de Nadalandia, del 27 al 30 en la plaça Major de Vila-real; Expoentreteniment a Almassora, del 27 al 29; i Burisplay, els dies 3 i 4 de gener en el Llar Fallero de Borriana.

Carme Ripollés, ACF.


Divertilandia obrirà en La Pèrgola de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 21.00 i comptarà amb balls, sortejos, manualitats, esport i accions de solidaritat. Competicions de cotxes tipus scalextric, un tren elèctric amb capacitat per a nou persones, la possibilitat de conduir cotxes ecològics i la tradicional zona multiaventura ambientada en la llegenda del Tombatossals, són algunes de les opcions de la fira.

També hi haurà una zona de perruqueria, maquillatge i tattoo, tallers de reciclatge, globoflèxia,…etc. A més, Divertilandia estarà animada per la visita de distints personatges infantils i fomentarà la solidaritat amb venda de polseres a benefici de Save the Children i un Guarda-roba Solidari. I a més, hi ha autobusos especials gratuïts per a arribar sobre els quals pots trobar informació en la nota de l’Ajuntament.

I Divertilandia inclou també una completa agenda:

- Visita del Patge Reial durant els dies 28 i 29 de desembre de 17.00 a 20.00.

- Urban Sesion el 28 de desembre, de 19.00 a 21.00, enfront de El Corte Inglés, amb exhibicions de snowboard, skatebord, patinatge, ball i DJ.

- Divercabalgata de clausura el 30 de desembre, que eixirà a les 19.00 de La Pèrgola i recorrerà els carrers del centre per a acabar a les 20.30 en la Plaça Major amb una festa final.

La Plaça Major de Vila-real serà presa pels jocs i tallers de Nadalàndia del 27 de desembre al 30 de desembre en horari de 10.00 a 13.30 i de 16.00 a 19.30. Tallers de maquillatge, playstation, corre passadissos (bicis tipus tricicle per a xiquets), bou mecànic, tren de Pare Noel, cavallets i unflables, seran algunes de les opcions que es completaran amb les activitats programades per a cada dia. Així, el dimarts hi haurà exhibició de gimnàstica artística (17.45) i espectacle de màgia (18.15). El dimecres, un circuit de patinatge per a tots aquells que porten els seus patins i, a les 16.30, una exhibició de patinatge del Club Club Patí El Madrigal, i a les 18.00 arribarà el Missatger reial.

El dijous 29, a partir de les 16.45 animació a càrrec d’ Acudim i a les 18.00 els petits aficionats i aficionades del Villarreal CF podran veure els jugadors que visitaran Nadalandia per a entregar els premis del concurs de dibuixos d’Acudim. I per a tancar la fira, el divendres 30, animació infantil a partir de les 18.00 i globotà final. A més, tots els dies a les 19.15 es farà un sorteig a partir dels números que es repartiran en la parada de venda de rosetes.

Expoentreteniment ve carregada de novetats i sorpreses. La fira d’Almassora, que romandrà oberta del 27 al 29 de desembre de 11.00 a 14.00 i 16.00 a 20.00 hores, en el Centre Sant Felip, s’ha dividit en dues àrees: l’exterior, que comptarà amb castells unflables, circuit multi esport i de bicicletes i zoorball (grans boles transparents en l’interior del qual s’introdueix una persona) i la interior, amb l’àrea de realitat virtual, wii, karaoke, globoflèxia, maquillatge i la zona de 0-3 anys, amb activitats específiques per a la seua edat.

A més, enguany un tren connectarà Expoentretenimen amb diferents punts neuràlgics de la ciutat (plaça de l’Ajuntament, Santa Isabel, el parc de la zona Villa Lola i Botànic). I si creus que això és tot, encara queda molt més. Tallers, sortejos, arbre de la solidaritat i, com en altres edicions, la Mostra d’associacions, en la que entitats locals organitzen tallers paral·lels als d’Expoentreteniment.

I per a passar els últims dies abans de l’arribada dels Reis, Borriana proposa Burisplay,  el dia 3 de gener de 16.00 a 19.30h i el dimecres 4 de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 19.30h. Jocs didàctics, unflables, tobogans, tallers de maquillatge i postals, videoconsoles d’última generació, futbolí humà, circuit de vehicles a pedals,… són algunes de les propostes adaptades a les diferents edats del públic assistent.

Carme Ripollés, ACF

 

Carme Rpollés, ACF.

Carme Rpollés, ACF.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!