Molt més que un conta contes

Alguna vegada has estat en l’hort màgic d’una biblioteca enigmàtica? Deixa’t portar per la ‘estranya bibliotecària’ Lola Rosa, que et submergirà en el meravellós món de les paraules. Un conta contes en què les lletres suren, les paraules suggereixen i les veus conten. Només has d’acostar-te a Zona 3, la sala multicultural d’Artes Visuales, el dissabte 17 a les sis de la vesprada.

Una actuació per al públic familiar en què Lola Rosa canvia de personatges gràcies a una veu plàstica i rica en matisos que fan volar la imaginació. Una proposta de conta contes teatralitzat en el que les paraules cobren vida i que permet una lectura a dues velocitats: la dels pares i la dels xicotets que, a més de passar-ho bé, poden enriquir el seu vocabulari d’una manera lúdica.

Però aquesta proposta no és només per a veure. Al final de l’espectacle s’obri un diàleg entre els assistents i l’actriu, una xarrada en què el públic pot expressar les seues sensacions, preguntar, conéixer i descobrir allò que li interessa.

Si vols veure un conta contes personalitzat, Zona 3 és el teu destí. Si ho prefereixes, pots reservar les entrades (el seu preu és de quatre euros) cridant als números de telèfon: 964 260 515 o 699 905 351.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

2 thoughts on “Molt més que un conta contes

  1. Pingback: Espai Menut nace con diversión en la calle | Espai Menut

  2. Pingback: Artes Visuales engancha con su viaje al corazón del ajedrez | Espai Menut

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!