Fira Medieval a Vila-real

A Vila-real, com en moltes altres poblacions, la Fira Medieval s’ha consolidat ja com una cita obligada, en aquest cas, amb motiu de les Festes Fundacionals en el mes de febrer. Si vos acosteu a la Plaça Major de Vila-real des del divendres 3 de febrer a la vesprada fins al diumenge 5 vos trobareu amb tallers, activitats d’animació, exhibicions, 45 llocs d’articles artesans… Caldrà veure si enguany la fira medieval ve com en la passada edició amb cavallets i sénia de fusta per als més peques. El que sí que és segur que repeteixen són els burrets i els seus passejos per la plaça.


Tampoc faltarà un altre dels principals atractius per als més menuts d’aquest tipus de fires, l’exhibició d’aus rapaces. A més, anuncien que es podrà veure també un linx de 12 anys. I abans de la inauguració oficial el dissabte al matí hi haurà concert de bols tibetans, desfilada de cavallers templers i pregó a càrrec del responsable de la companyia de teatre local Scura Splats, Joan Raga.
A més, grans i menuts podran comprovar com és el treball artesanal de la cistelleria, el pelleter o el ferrer, entre moltes altres atraccions. Una exposició dels materials que utilitzaven els antics copistes, un taller de confecció de pintes o un cotxe de cavalls que oferirà passejos als visitants pel recinte són altres de les activitats previstes per l’organització de la fira, que també comptarà amb el tradicional soc àrab.
Galintort, empresa dedicada a la realització de mercats ambulants medievals i d’època, organitza la fira de Vila-real amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!