Vídeo de presentació d’Espai Menut

La festa de presentació d’Espai Menut el passat 17 de desembre va estar molt animada i concorreguda. L’espectacle d’animació itinerant Insectopía de la companyia Artes Visuales va atraure l’atenció de menuts i majors en els carrers Alloza, Colón, Enmig i les places Santa Clara i Peixateria de Castelló. Va ser un èxit i va servir per a donar a conèixer la nostra proposta de continguts amb fets. El que no havíem vist amb tant detall són eixes mirades transparents que aquest vídeo de NMPNUTV ha assolit captar dels xiquets i xiquetes entorn dels malabars amb la bola de cristall. Gravat i realitzat per Daniel Alonso i Óscar Pérez, el punt poètic el posa la cançó “Instructions For Insomniacs” de la neozelandesa Bachelorette.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!