Disfresses, carrosses i tones de caramels en la Cavalcada del Ninot

Borriana s’acosta a les Falles 2012 amb un dels actes més esperats pel menuts, la Cavalcada del Ninot Infantil. D’una banda, els centenars de xiquets i xiquetes que ixen disfressats en les comparses de cada una de les comissions falleres esperen el moment de desfilar; d’una altra, les falleretes i fallerets de les falles no veuen el moment de pujar-se a la carrossa per a tirar a tort i a dret quilos i quilos de caramels i llepolies; i tots els altres, esperen anar amb les bosses preparades per a arreplegar-los.

Per tant, sigues o no de Borriana, t’agraden més o menys les falles, la Cavalcada del Ninot és una opció a tindre en compte per passar amb els xiquets la vesprada del proper diumenge 4 de març. A més de poder arreplegar els caramels, que és en realitat el que més agrada als menuts, també es pot gaudir de les comparses de disfresses preparades per cada falla i de les 18 carrosses decorades amb “paperet” per les comissions que, en algunes ocasions, són espectaculars treballs d’artesania. Si al final et decideixes a anar, aquestes són algunes qüestions a tindre en compte: equipar-se amb bosses per a guardar les caramel·lets llevat que vullgues acabar amb les butxaques i la bossa de mà a sobreeixir; protegir als més xicotets dels possibles “caramelassos”, i  parar atenció que els xiquets no s’acosten massa a les carrosses en l’afany per arreplegar tots els caramels.

La Cavalcada del Ninot Infantil arribarà el diumenge, després que els majors hagen fet el dissabte 3 a la nit la seua pròpia Cavalcada del Ninot. En aquesta també es poden arreplegar caramels i llepolies, però ni l’hora ni la temàtica de les comparses potser seran les més adequades per als més menuts. El diumenge les carrosses i comparses infantils partiran a les 16:30 hores de la plaça de la Generalitat i recorreran el carrer de l’Escorredor, carrer de l’Encarnación, plaça del Nou d’octubre i Camí d’Onda en una cavalcada que s’allargarà durant tota la vesprada.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!