El Four Seasons estrena matinals per a tots els públics amb versions de Beatles i la col·laboració d’Espai Menut

La sala Four Seasons de Castelló s’ha animat a ampliar la seua programació de música en directe a tots els públics amb una nova proposta: Las matinales del Four Seasons. I, sent les seues coordenades el rock i el pop, quina millor manera d’estrenar-les que amb The Bitters, excel·lent banda local de versions de The Beatles. Un projecte pioner en les sales de concerts castellonenques, en el qual Espai Menut ha volgut participar com col·laborador des del primer moment. La primera cita, dissabte 31 de març a les 12.00 del migdia, amb entrades a només 2 euros per a grans i menuts, que en la web del propi Four Seasons ja les pots adquirir per 2,4 €. No et dormes perquè l’aforament és limitat a 150 persones i es preveu que volen.

Las matinales del Four Seasons se sumen així a propostes similars que s’han anat desenvolupant a Castelló, com el cicle Garden Music Club, o Merienda Pop a València. Amb la singularitat que, en aquest cas, se celebraran en una sala de concerts perfectament condicionada a nivell de so, però adaptada a oïdes de totes les edats. El Four Seasons, doncs, ho posa fàcil als pares que no volen perdre els seus bons hàbits musicals i, al mateix temps, fa pedrera. Una excel·lent idea a la qual la sala del carrer Castelldefels pretén donar-li continuïtat amb actuacions periòdiques en diferents dissabtes durant la primavera.

Per a tirar endavant, un repertori infal·lible d’himnes recognoscibles per a totes les generacions, proporcionat pels immortals Beatles. De la mà d’una banda local que -amb algunes interrupcions i diferents canvis de formació- duu ja més de 10 anys d’experiència en escenaris de tota condició des que el seu mentor, el beatlemanïac Lorenzo Millo, l’engegara reunint a diversos músics de qualitat com ara l’incombustible El Chino a la bateria. The Bitters basa el seu repertori en les cançons més populars de la primera època del quartet de Liverpool, com “A Hard Day’s Night” o “She Loves You”, que pots veure com la interpreten en directe en el vídeo de baix, però també cares B com ara “And Your Bird Can Sing”.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “El Four Seasons estrena matinals per a tots els públics amb versions de Beatles i la col·laboració d’Espai Menut

  1. Pingback: Espai Menut | Espai Menut se alía con Formigues y celebra el segundo aniversario con La POP en el Raval

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!