‘Merienda Pop’: rock i pop per a tota la família en València

Que quan se’ls va ocórrer crear Merienda Pop? Potser en un dels seus viatges en família a Castelló, aqueixos en els quals combinaven la visita als amics de sempre amb els concerts i balls en la platja. O tal vegada en la seu de Contarte. Gestión Cultural a València, l’espai on assagen els seus espectacles teatrals i que, a més d’una exquisida selecció de llibres infantils, de contacontes i de festes de natalicis, acull aquest cicle de concerts de música rock amb crispetes de dacsa incloses.

Dwomo en un concierto del ciclo en 2011.

La veritat és que, un bon dia, Elisa, Isabel i Claudia es van decidir materialitzar la seua idea. Van contactar amb la gent de Musicadeptos, van cridar a diferents músics de la ciutat i van donar forma i dates a aquesta iniciativa cultural pensada per a tota la família i que el diumenge 12 de febrer inicia la seua segona temporada.

I els pares agraeixen la seua decisió. Per molt bé que s’ho passen els xiquets i per molta publicitat que reben en la televisió, no és el mateix veure a CantaJuegos que a grups de rock i pop alternatiu. Com ara Dwomo, la banda encarregada d’obrir les Meriendas Pop d’aquest 2012; Senior, l’intèrpret que posarà música a la vesprada de l’11 de març, o Tórtel, el següent en una llista que s’allargarà fins al mes de juliol i que inclou a altres noms com ara Kap.

Però no temeu pel preu de les entrades. En aquest cas, qualitat i quantitat no es corresponen i assistir a una d’aquests estupendes Meriendas Pop té un cost de només 5 euros per xiquet i 6 per adult. Això si les compres en taquilla. Si telefones al 963283253 i les reserves per telèfon, costen 1 euro menys.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

2 thoughts on “‘Merienda Pop’: rock i pop per a tota la família en València

  1. Pingback: No Soy Gente en el Garden Music Club. Luz pop para la mañana de domingo | Espai Menut

  2. Pingback: Buenas vibraciones con Josh Rouse en la ‘Merienda Pop’ | Espai Menut

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!