Animasur… uns ‘farsants’ per a partir-se de riure a Almassora

La gravació del videoclip de la cançó de l’estiu d’un grup mexicà és el punt de partida amb què Animasur posarà cap per avall la plaça de l’Ajuntament d’Almassora el dissabte 21 d’abril a partir de les 18.00. Per què? Perquè és pura diversió. Farsantes, que així es diu l’obra, és una proposta de realitat-ficció que va obtenir el primer premi del Festival de Teatro Sin Telón 2011.

Un director de cinema mexicà, un cantant i una cantant simulen rodar (o el roden de veritat?) La seva cançó de l’estiu mentre el públic actua! Sí, sí, actua. A partir d’aquí comença el bo: el rodatge. Ple de moments divertidíssims entre els protagonistes i el director, i dels tècnics amb el públic, que participa en l’acció com a protagonista a la vegada.

Teatre de carrer en la seua màxima essència i humor, molt d’humor. José Antonio Pascual, director de Animasur, destaca que es tracta d’un espectacle per a “tots els públics” i assegura que “els nens flipen amb l’obra i participen activament”. Hi ha càmeres, música, tràvelings … Vaja, com un videoclip real com la vida mateixa. Mira este vídeo si no t’ho creus.

Animasur juga a la mentida. “Animem el públic a que es converteixin en extres d’un grup musical mexicà de primer nivell. Juguem a despistar. Molts xavals vol participar. I encara van adonant-se que és farsa, els és igual”, subratlla Pascual. I garanteix rialles per un tub: “Es van a oblidar de la crisi”.

Però segur que és una obra de teatre? Perquè al final sí que hi ha videoclip. Si voleu saber com acaba tota aquesta història, apunteu la cita a l’agenda: dissabte 21 d’abril, a les 18.00 a la plaça de l’Ajuntament. I és gratis.

Aquesta serà la segona jornada del cicle Almassora Circ, programa que clausurarà el dissabte 5 de maig Laura Kibel, amb l’obra A pie de muro, a la mateixa plaça i a la mateixa hora. Una altra proposta que té una pinta estupenda. L’artista italiana treballa el teatre visual. El seu espectacle està caracteritzat per una tècnica d’animació en la qual utilitza els seus peus, cames i genolls com a titelles.

Cada part del seu cos es transforma i es caracteritza davant dels espectadors, creant personatges fascinants i plens d’expressivitat. A escena, fragments de pantomima musical accessible a tot tipus de públics, edats i idioma … un veritable conte escènic en el qual no calen paraules.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “Animasur… uns ‘farsants’ per a partir-se de riure a Almassora

  1. Pingback: Museu del Joguet de Almassora: 70 años de ilusión y fantasía | Espai Menut

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!