No Soy Gente al Garden Music Club. Llum pop per al matí de diumenge

El pop lluminós i delicat del seu EP de debut, Objetos perdidos, ha persuadit ja als programes de Radio 3 Disco Grande i Capitán Demo i al veterà festival de música Lemon Pop  de Múrcia, en el concurs de maquetes del qual han estat seleccionats per a participar. Són el grup castellonenc No Soy Gente i diumenge que ve 29 d’abril actuaran en el cicle Garden Music Club de Castelló, dirigit al públic familiar ja que se celebra de dia, a l’aire lliure i compte amb zona de jocs per a xiquets i xiquetes.

No Soy Gente durant el seu concert al Four Seasons aquest mateix mes. Foto: Sara Ledesma.

La cita serà a les 12.30 en el jardí del pati interior del Centre Cultural Les Aules amb entrada lliure. El mateix escenari on Trobadorets va obrir al març el cicle, a força de cançons infantils en clau pop-rock, i on el tancaran els sons rumberos de La Rana Manca l’últim diumenge de maig (27). Es tracta de la setena edició consecutiva del Garden Music Club, una iniciativa de UM! Proyectos Socioculturales -que també duu el concurs Castellón en Vivo- i que conta amb el suport de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló i la col·laboració deLa Ludoneta, que com novetat per a enguany s’encarrega d’organitzar una zona de jocs per als més menuts.

No Soy Gente actuaran aquest diumenge 29 enmig d’un atapeït calendari de concerts que van iniciar el passat 2 de març en el Centre Municipal de Cultura de Castelló per a presentar el seu EP de debut i que també els va dur dissabte passat a la sala Abril en Noviembre de Vila-real. Així que la banda castellonenca, amb la cantant Joaquina Moragrega (bé coneguda en la ciutat com professora, il·lustradora i dissenyadora) i el baixista i cantant Rafa Lahuerta al capdavant, arriba a Les Aules amb el repertori basat en Objetos perdidos (que pots escoltar baix) més que rodat. Una bella col·lecció de cançons senzilles i tranquil·les, amb ecos de bandes com Le Mans, La Buena Vida, Family o Fresones Rebeldes, perfectes per a poder escoltar al costat dels xiquets.

I si el matí ja el tenies compromés, el mateix diumenge 29 a les 18.00 de la vesprada l’espai cultural Contarte de València ofereix un concert interessantíssim: ni més ni menys que una actuació acústica del nord-americà Josh Rouse especialment concebuda per al públic infantil, dins del cicle Merienda Pop que organitzen amb la promotora Musicadeptos i del que ja t’hem parlat per ací. Nosaltres no pensem perdre’ns-la tampoc.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!