Teatre, contes, tallers, jocs i música. tot això i més en el Grau i les Alqueries

Que no ja no hi ha col? No passa res. El Grau i les Alqueries t’ofereixen alternatives per passar una estona divertida amb els peques aquesta última setmana del mes de juny. T’apuntes? ¡Per anar a la platja ja hi haurà temps durant tot l’estiu! El Grau celebra Sant Pere i les Alqueries les festes de la Segregació i opcions tens per a tots els gustos: teatre, jocs tradicionals, tallers, animació infantil i música, amb Salva el Mussennacitu i el seu espectacle teatral-musical i amb Trobadorets, i el seu concert per no deixar de balles (grans i xicotets).

Festes de Sant Pere

T’ho comptem per parts. En el Grau pots preparar els teus plans en família tant amb les activitats del programa oficial com amb l’alternatiu. Per exemple, dimarts a les 11.00 tens concurs infantil de dibuix a Port Azahar ia les 18.00 jocs populars i gimcana al carrer Torrenostra patrocinats per la Penya 1001; dimecres hi ha parc infantil a la Penya La Marxa i dia infantil a la Penya 1001. Dijous grans i menuts tenen una cita amb les paelles i el divendres la tradició lúdica es trasllada al moll pesquer amb la celebració del típic pal ensabonat.

Tallers, contes i la música de Salva el Mussennacitu

Dijous, 28 juny 17.00 Plaça de la Font de la Barrassota. El grup de Festes Alternatives del Grau ha dissenyat dues jornades per no parar el dijous dia 28 i el divendres, dia de Sant Pere. El dijous la jornada comença amb un taller musical a càrrec de la Unió Musical del Grau. I després: nòmades cosidores, taller de rall, presentació del conte El reino del dragón, de l’escriptor i poeta Pako Punk, que donarà els beneficis d’autor i de la primera edició al col·legi Benadressa per a xiquets i xiquetes amb paràlisi cerebral.

Prèviament, Salva el Mussennacitu segur que sorprèn al públic amb el seu espectacle teatral i musical Sons, dances i cançons. Poc més que una guitarra i la seva veu necessita aquest compte canta contes per ficar-se a grans i menuts a la butxaca, com ja va fer el passat 17 de juny a la Festa del Planetari amb un taller titulat Entre xiulets i flautes.

I per si això us sembla poc, l’associació Aula Debat. Dones del Grau prepararà berenar per a tots els assistents. Què bó!

Més tallers i concert de Trobadorets

Divendres, 29 de juny 17.00 Plaça de la Font de la Barrasota. L’endemà, festa gran al Grau. I es nota. Una altra tarda per passar-s’ho genial amb diversos tallers: reciclat, planters i foc a càrrec de Botafocs. I després dels tallers, arriba la música de Trobadorets, música que no només és per veure i escoltar és, sobretot, per ballar i no parar. Cançons populars com el Joan Petit, o el Vestit que ports i altres d’elaboració pròpia com el Monstre del llac de Banyoles … I com no, les Festes Alternatives del Grau també prepararan berenar per als assistents.

 

Fiestas de la Segregación

Si ho prefereixes, en les Alqueries també han programat activitats infantils dins de les seves festes de la Segregació. Dimarts, dimecres i divendres tens una cita a plaça Major. Dimarts amb un concurs infantil de dibuix, i dimecres i divendres són els dies reservats per a l’animació infantil i el Tetro.

Rural Magic, de La Troupe Malabó

Dimecres, 27 19.30 Plaça Major. La companyia presentarà el seu nou espectacle Rural Magic dirigit a públic familiar. La Troupe Malabó sorprèn amb les seues propostes que poden abastar des del teatre al clown, passant per la màgia o l’animació infantil amb propostes com Top Màgic, Sopa de Magos o Juansín, una histeria sin miedo.

Ludiplanet, de Scura Splats

Divendres, 29 19.00 Plaça Major. Els vila-realencs de Scura Splats van a muntar una bona. Dues hores i mitja de diversió en un recinte tancat de jocs, malabars i habilitats. També hi ha una Zona Peque (de 2 a 5 anys). Els monitors indiquen als participants quines són les normes per jugar i els fan una xicoteta demostració dels diferents recursos i a continuació ells prenen l’espai per posar a prova les seves habilitats amb els objectes. Transcorreguts 30 o 40 minuts s’els ofereix un xicotet show i entren nous espectadors a l’espai de joc.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!