El primer Rondaller de Benicarló treu el teatre al carrer

Benicarló estrena aquest estiu un cicle de teatre de carrer en què també es cola la música de cinema. Sota el nom de Rondaller, nou companyies nacionals (Catalunya, Andalusia i Comunitat Valenciana) i internacionals (Argentina, França i Bèlgica) convertiran diversos espais urbans de la localitat del Baix Maestrat en un gran escenari del 25 de juliol al 11 d’agost. Espectacles per a tots els públics (uns més que altres) i per a tots els gustos.

Trobaràs des del clown clàssic de Chacovachi (un dels pallassos més reconeguts i que ha creat escola a Amèrica Llatina), amb crítica social darrere d’una enorme somriure, a acrobàcies impossibles. I provocació de la sana, de la donar un cop de riallada, o dues, o tres. Que si una cançó de l’estiu, que si un senyor que s’ensopega fins amb la seua ombra… vaja, que amb Rondaller la diversió està garantida.

I, compte, perquè potser fins et trobes uns súper herois una mica estranys en una cercavila d’allò més estrafolari. Amb tots aquests ingredients, no és estrany que el Rondaller ofereixi fins a nou boníssims motius per visitar Benicarló.

Programació, espectacles i companyies

Clown

Companyia: Chacovachi (Argentina)
Dia: dimecres 25
Hora: 19.00
Lloc: Plaça de Sant Bartomeu
Sinopsi: Compte! Un pallasso dolent pot arruïnar la vida! Espectacle que emociona, transforma i crema, ple de rialles, somriures i rialles, mostra a un pallasso autèntic, trencant amb tots els codis tradicionals dels clowns, en la seva lluita per entretenir sense estupidizar i sobreviure en l’intent. La crítica social darrera d’un nas de pallasso.

Collage


Companyia: Bot Project (Catalunya)
Dia: dissabte 28
Hora: 22.30
Lloc: Plaça dels Mestres del Temple.
Sinopsi: acrobàcies, equilibris i salts en un espectacle de trampolí ple de diversió. Dos homes suspesos en l’aire es disposen a tirar-se a la piscina amb la seriositat i la rigidesa que assenyala el guió. En un primer moment tot surt com estava previst, però aviat una ànsia de rebel·lió s’apodera dels protagonistes d’aquesta història.

Música de Cinema

Companyia: Banda de Música de l’Associació Musical Ciutat de Benicarló
Dia: diumenge 29
Hora: 22.30
Lloc: Plaça de Sant Bartomeu
Sinopsi: un viatge per la música de les grans pel·lícules de la història del cinema de la mà de la banda municipal.

FLASH (Forces de la Llum Associació de Súper Herois)

Companyia: Més Tumacat (Catalunya)
Dia: dimecres 1 (agost)
Hora: 19.00
Lloc: Plaça de Sant Bartomeu Sinopsi: quan pensaves que ho havies vist tot, quan creies que tot estava perdut, quan creies que els súper herois eren pura ficció, arriba FLASH … Circ, malabars, acció, música, humor, confetti, globus gegants … Espectacle itinerant ple d’aventura.

Merci bien

Companyia: Mumusic Circus (França)
Dia: dissabte 4
Hora: 22.30
Lloc: Plaça dels Mestres del Temple
Sinopsi: un espectacle fresc i divertit de circ contemporani i música en directe. Obra en què es barreja l’acrobàcia, el màstil xinès, les verticals més atrevides, la música en directe i moltes sorpreses més. Seieu i disfruteu de les excèntriques maneres que ens proposen aquests personatges, l’únic duo que són d’on van.

Et voilà

Companyia: Gilles Remy (França)
Dia: dimecres 8
Hora: 19.00
Lloc: Plaça Sant Bartomeu
Sinopsi: té un posat elegant: barret, vestit, corbata… però es fa un embolic, cau i … et voilà. Comença l’espectacle. Se li enreden els peus amb els tirants, pateix tot tipus de contratemps, patatam, caiguda i catàstrofe … I tornem-hi.

Convictus

Companyia: Passabarret (Catalunya)
Dia: dijous 9
Hora: 19.00
Lloc: Plaça Sant Bartomeu
Sinopsi: quatre pallassos amb un passat fosc arriben per oferir l’espectacle de circ de la seua vida, aquest que els permetrà tornar a formar part de la societat. Circ, clown i humor per a tots els públics que ret homenatge a les gairebé desaparegudes troupes de pallassos, però amb una posada en escena contemporània: malabars, humor absurd, acrobàcies i música en directe arrodoneixen l’espectacle.

Farsantes

Companyia: Animasur (Andalusia)
Dia: divendres 10
Hora: 19.00
Lloc: Plaça Sant Bartomeu
Sinopsi: Vols sortir en el videoclip de la cançó de l’estiu? Doncs aquest és el teu lloc perquè Animasur busca extres per participar en aquest …, com diríem, estrambòtic projecte. Un cantant de tupè que es creu una superestrella, una xica que també es creu a saber què, un director una mica despistat … i la col·laboració del públic, és clar. Amb aquestos farsants l’únic que és clar és que et rius.

Shake shake shake

Companyia: Paki Paya (Catalunya / Bèlgica)
Dia: dissabte 11
Hora: 22.30
Lloc: Plaça Sant Bartomeu
Sinopsi: un espectacle de circ, rock and roll i molta adrenalina. A la recerca de la parella ideal, Tony Fumé triarà una “pobra voluntària” perquè face realitat els seus deliris més estrafolaris. Quadre aeri o pal xinès, tot és possible en els braços del seductor Tony. Humor, complicitat, risc i emoció.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!