Teresa Fernández i Manuel González, a l’Aquarama de la mà d’Espai Menut

L’Spaceshot i el Salt del Diable es retallen a la llunyania. Aquarama està a la volta de la cantonada. Tot just creuar la porta del parc aquàtic de Benicàssim, el primer és escollir lloc. Convé buscar alguna ombra, ja siga directament sobre el sòl o en una hamaca (el lloguer de cada unitat costa 3,60 euros). I després… a triar el tobogan pel qual llançar-se i començar el capbussó de diversió. I els que podran donar-se aquest capbussó de la mà d’Espai Menut són Teresa Fernández i Manuel González, els dos guanyadors del segon sorteig de dues entrades dobles per aquest estiu 2012 i se sumen a les que ja van guanyar Mar Medina i Núria Morales. Enhorabona!

De dilluns a diumenge fins al pròxim 9 de setembre podran gaudir d’atraccions com la Cala del Pirata, les minidunes, els llacs o la piscina d’onades si van amb xiquets i xiquetes menuts. I si són petits però no els fa por també podran gaudir del túnel, de l’anguila, el tifó o de riu aventura. I si necessiten més entrades poden adquirir-les en les taquilles del propi parc o comprar en línia através de la pàgina web oficial de Aquarama.

Hi ha xiquets i xiquetes que comencen llançant-se amb timidesa però després ja no volen parar i demanen més i més. No us preocupeu si els vostres fills o filles salten trenta vegades seguides per les minidunes, és normal. Són sis tobogans units als que els més menuts (sobre tres anys) poden accedir per si mateixos i saltar sols. S’ho passen d’allò més bé. A l’Aquarama veuràs tot tipus de públic: famílies amb xiquets, adults sols, grups d’amics d’adolescents, escoles d’estiu, i molts, molts turistes.

Les dunes, el Black Hole, els enrotllats o el twistter són per a més grans (o per als de més de 1,20 metres d’altura) i el Salt del Diable, apte només per atrevits (i de més de 1,30 metres ). Dóna vertigen només amb mirar-lo però per a qui no li impressiona, l’experiència està a l’altura.

A més dels tobogans, dins del parc existeixen restaurants, cafeteries, tendes i sala de jocs per a qui prefereixi combinar els salts amb activitats més relaxades. El fet que pugues portar el menjar de casa -només està prohibit l’accés d’envasos de vidre o llaunes per motius de seguretat- també ajuda a que passar un dia sencer a Aquarama (obert de 11.00 a 19.00) siga més accessible. Que ho gaudiu!

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!