Espai Menut sorteja dues entrades dobles més per a l’Aquarama

Vist des de fora, Aquarama imposa respecte. El Spaceshot i el Salt del Diable, el tobogan més alt d’Europa amb 30 metres-equival a un edifici de 10 plantes-marquen el ‘sostre’ del parc aquàtic de Benicàssim. Però quan entres la perspectiva canvia: 45.000 metres quadrats amb atraccions per a totes les edats, tobogans grans i petits, ondulats, en remolí, coberts, piscina d’onades … i tot tipus de serveis: sala de jocs, cafeteries, botigues, restaurants, etc. Vaja, un pla ideal per a un dia d’estiu en família rodó.

I perquè el gaudeixes i com us vam prometre, Espai Menut torna a sortejar dues entrades dobles per que et dones el capbussó de l’estiu. Igual que vam fer en l’anterior sorteig, per participar i poder emportar-te un d’aquests passes dobles (cada entrada individual està valorada en 21 euros), només has de ser fan de la nostra pàgina a Facebook i enviar un correu electrònic a info(arrova)espaimenut.com indicant Aquarama en l’assumpte. I no t’oblides de posar el teu nom i un número de telèfon en el cos del missatge. El termini per enviar missatges finalitza aquest diumenge 22 de juliol a les 23.55. Mar i Nuria ja tenen les seues entrades, tu pots ser el següent en conseguir-les.

Els dos guanyadors o guanyadores rebran un missatge el dilluns ia més publicarem els seus noms en un article que difondrem a través de xarxes socials. Recordeu que les entrades s’han de recollir a Castelló ciutat. Podràs fer ús d’aquestes entrades qualsevol dia de la setmana fins al proper 9 de setembre que és quan acaba la temporada del parc aquàtic de Benicàssim.

I tingues en compte que, a més de les atraccions, Aquarama organitza esdeveniments i jornades amb un munt de sorpreses. ¿La pròxima? El 25 de juliol quan des Aquarama promenten que “passarà alguna cosa molt mogut” tot i que de moment no revelen què. Si vols seguir el dia a dia del parc només has de donar-li al m’agrada de la pàgina oficial Yo también he tenido antojo de gofre en Aquarama.

I si necessites alguna entrada més, no has d’esperar a tragués a taquilla. Aquest any s’ha incorporat un servei de venda on line al qual pots accedir des del portal de Aquarama i gaudiràs d’un descompte del 15%. I en la mateixa pàgina també pots veure, a través d’una webcam, quin dia fa al parc en temps real. El parc obre en horari ininterromput de 11.00 a 19.00, així és que tens vuit hores per a gaudir. Als petits no se’ls esborra el somriure de la cara. I amb Espai Menut pots anar de franc. Participa!

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!