Un estiu de (conta)contes i teatre a la biblioteca d’Orpesa

Si creus que Orpesa és només platja, sol i sorra, és que no coneixes la programació de la seua Biblioteca Municipal: tot un estiu de contacontes i teatre per a públic familiar en què grans i petits podran deixar volar la imaginació. I a més és gratuïta i no cal preinscriure’s abans. Del 23 de juny al 8 de setembre, en dissabtes alterns, teniu una cita a les 11.30 a la Biblioteca. Sis històries diferents que us faran veure l’estiu amb un somriure.

Vaques, camelles, gripaus i altres titelles obren la campanya d’estiu aquest dissabte, 23 de juny. Un contacontes a partir de faules per divertir-se i aprendre. Teatre, titelles i molt més en la campanya estival de la Biblioteca, que durant la resta d’any també oferta programació d’hivern i de Nadal mitjançant la Regidoria de Cultura. A continuació podeu llegir una breu sinopsi de tots els espectacles programats fins al 8 de setembre.

El circo fabuloso

Argument: podreu gaudir amb Mireia la camella, la vaca estudiosa, el gripau enamorat; les tres granotes saltarines i més… Les faules ens han acompanyat des de sempre. Diferents autors han posat defectes i virtuts humanes en els animals per deixar-nos ensenyaments útils en la vida. Explicats amb diferents tipus de titelles: de taula, plànols i guant.
Companyia: El ombligo y la pelusa
Públic: infantil, primer cicle de primària.
Durada aprox.: 50 minuts
Dia: 23 de juny
Hora: 11.30
Entrada: gratuïta

Caperucita y el lobo burlón

Argument: el més infantil dels contacontes programats reinterpreta contes clàssics per posar en valors com l’amistat, l’afecte, la família. És una manera diferent i divertida de viure els contes de sempre.
Edats recomanades: infantil
Dia: 7 de juliol
Hora: 11.30
Entrada: gratuïta

Cuentos del cielo

Argument: l’objectiu és estimular la capacitat de joc i la creativitat a través dels titelles. Primer construiran un titella utilitzant materials diversos: cartró, tela, envasos, pintura… Després representaran un conte on podran manipular i donar vida als titelles. A més podran experimentar amb els elements que integren una obra de titelles: el teatret, el guió, la música, etc.
Companyia: Contes per al nou mil·lenni
Edats recomanades: tots els públics
Durada aprox.: 55 minuts
Dia: 21 de juliol
Hora: 11.30
Entrada: gratuïta

Agustina y un mundo mejor

Argument: obra de teatre basada en la seva contacontes Agustina i cada conte, un espectacle on cada relat és un món de diferents colors, titelles i músiques. I en el que nens i nenes participen, riuen, canten i ballen.
Companyia: Disparatario
Edats recomanades: públic familiar
Durada aprox.: 45 minuts
Dia: 11 de agost
Hora: 11.30
Entrada: gratuïta

Cuentos de terror con humor

Argument: Què li passa a un vampir quan s’enamora? Com es cura un fantasma que té asma? Quina és el menjar favorit d’una bruixa? ¿Com s’ho fa un fantasma sense cap? A què li tenen por els monstres? En aquest contaconte poètic coneixerem les terrorífiques i divertides aventures d’uns monstres una mica estrafolaris. Se’t posaran els pèls de punta!
Companyia: Contes per al nou mil·lenni
Edats recomanades: tots els públics
Durada aprox.: 55 minuts
Dia: 25 d’agost
Hora: 11.30
Entrada: gratuïta

Piojos y pulgas, cuentos pequeños

Argument: Agapito no és un poll qualsevol, és un aventurer. Té ganes de viatjar. Saltant de cap en cap viurà moltes emocions i coneixerà històries de tot el món. Narració, titelles de guant i bocones.
Companyia: El ombligo y la pelusa
Edats recomanades: infantil, primer i segon cicle de primària
Durada aprox: 50 minuts
Dia: 8 de setembre
Hora: 11.30
Entrada: gratuïta

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!