#nanorambletaPOP: música alternativa en miniatura

Arribar a La Rambleta no és tasca fàcil si no coneixes València o si no comptes amb un GPS que et guie fins a ella. No està prop del barri del Carme ni de la zona de Russafa ni de la Ciutat de les Arts i de les Ciències ni de cap museu o edifici emblemàtic de la capital. És més: per no estar, no està ni pròxima a una parada de metro. Però això no vol dir que estiga mal comunicada i, sobretot, que no meresca la pena visitar-la. Els autobusos 9, 10, 182 i N6 ens deixen pràcticament davant de la seua entrada i la seua programació és tan contundent i variada que ni la distància ni el seu entorn hauria de tirar-nos cap arrere.

Perquè si aquest espai de cultura urbana té alguna cosa –i creieu-nos, té molt– són les seues propostes. Tant per a adults com per a xiquets. Per als primers, exposicions d’art contemporani, cinema, teatre i música alternativa i experimental com la que tindrà lloc en el Deleste Festival, el Sens Rambleta i el Festival Urbano Valencia els pròxims 20 d’octubre i 11 i 23 de novembre, respectivament. Per als segons, més pop, més rock i més bon gust.

La resposta a un possible “com?” és senzilla: #nanorambletaPOP. Un cicle de concerts i tallers per a que els més menuts accedisquen a continguts educatius i ho facen en companyia dels seus pares i al compàs d’excel·lent música. Posem un exemple: Taller de gafa-pastes màgiques, un workshop de sensibilització ambiental organitzat per la formació Néstor Mir & The Pinettes. Un altre: Convertir-se en rockstar, un curs d’estètica, poses i actitud rockera que impulsa Lülla, un grup valencià amb tints de pop-rock. Un més: Receptes per a una cançó, una forma divertida i original d’aprendre a compondre un tema musical i que conta amb la signatura del grup Uncle Son. I així fins a sis. Perquè són sis les activitats que tindran lloc cada cap de setmana des del 27 d’octubre fins al 15 de desembre en La Rambleta.

El nou espai La Rambleta, en València.

Si la possibilitat de gaudir de grups de renom en l’escena musical valenciana et tempta, el seu preu ho farà més: 4 euros. Una raó de pes per a tenir en compte aquesta iniciativa infantil i per a acostar-se a aquest espai cultural en el pròxim viatge a la capital del Túria.

En el cas del Deleste Festival, del que tens tota la informació en aquest post de Nomepierdoniuna, La Rambleta acollirà dissabte 20 d’octubre a les 12.00 un concert infantil de Templeton organitzat per Tuc Tuc Music. El grup càntabre, responsable de la banda sonora hispana de la reeixida sèrie d’animació Hora de aventuras (Cartoon Network), acostarà el pop als xiquets i xiquetes, fent-los partícips de lletres i melodies.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!