La temptació més dolça torna a La Pérgola: un Chococas per llepar-se els dits

A qui li amarga un dolç? I menys als menuts de la casa, veritat? Doncs aquest cap de setmana (de divendres 23 al diumenge 25 de novembre) torna la Fira de la xocolata, el dolç i el pa artesà de Castelló. Chococas celebra aquest any la seua cinquena edició i té programades un munt d’activitats, tallers, concursos, degustacions… tot el necessari per explorar el món del dolç, del pa artesà i de la xocolata.

Chococas es celebra de nou a La Pèrgola, amb una participació rècord de 40 expositors i activitats dirigides a professionals, aficionats i també als nens. I en ells ens aturem, Els tallers infantils comencen ja demà divendres. De 11.00 a 12.30 arrenquen els molins fariners, la següent hora arriba el torn dels més creatius amb els dibuixos amb xocolata i de 13.00 a 14.00, una hora dedicada íntegrament a activitats lúdiques. A la vesprada teniu un concurs de dibuix (17.00 a 18.00), un taller de la mel (18.00 a 19.00) i dibuix amb xocolata (19.00 a 20.00).

Dissabte al matí, de 11.00 a 14.00, els més menuts podran participar en un concurs de dibuix, utilitzar la xocolata per desenvolupar la creativitat i anar a un taller de mel. I als que els agrade el pa, també al matí (de 11.00 a 13.00) teniu un taller infantil de fleca. A la tarda, es reprendrà el programa infantil amb activitats lúdiques (jocs, lectures, etc) i de 18.00 a 20.00, dues hores per participar en un taller infantil de decoració de galetes.

Per al diumenge al matí, una nova oportunitat per participar en un concurs de dibuix, escoltar un contacontes molt singular a càrrec de Médicos sin Fronteras titulat Què em passa Ntumba? a partir de les 11.30 i acabar amb un taller de mel. I a la vesprada, de 17.00 a 18.00, de nou dibuix amb xocolata, un espectacle de màgia de 18.00 a 19.00 per concloure amb el lliurament de premis dels diferents concursos infantils.

A més, per als majors teniu la possibilitat de participar en diferents concursos com el de pastissos casolans de xocolata, el de decoració de pastissos, cupcakes i galetes fondant i el de coca de tomàquet. La inscripció a aquests concursos és gratuïta i podeu llegir les bases completes en el perfil de Facebook de Chococas, al costat de les fitxes d’inscripció.

A més a més, Intermón Oxfam Castellón se suma per primera vegada a la Fira Chococas, En el seu expositor, la ONG oferirà als assistents a la mostra cacao procedent de Ghana i de Costa d’Ívori, i sucre de canya de Paraguay, entre altres productes de comerç just.

Una temptació per als amants de la xocolata, el dolç i el pa artesà. Recordeu que l’entrada a la fira té un preu d’un euro (nens i nenes de 3 a 6 anys) i 1,50 euros a partir d’aquesta edat.

 

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!