Risomagia: música, màgia i rialles per a estrenar el cap de setmana a l’Hucha Màgica

L’edifici Hucha es converteix en un gran escenari per art de màgia. Aquest divendres, 23 de novembre, a les 18.30 arriba Risomagia, un nou espectacle del cicle Hucha Màgica. Acompanyat de diferents ritmes musicals interpretats amb una àmplia gamma d’instruments, el Payo Mag revela els grans secrets de tots els mags entre rialles i rialles, entre ritmes i ritmes. Així el nostre Payo Mag compartirà amb els més petits els secrets dels mags més mags de tots els mags: els reis mags d’Orient. I l’entrada és gratuïta, així és que no arribeu tard perquè l’aforament és limitat.

Payo Mag està interpretat per Noureddine el Attab, un actor marroquí resident a Castelló que es defineix a si mateix com un “artista somiador en el món del teatre, el cinema i la música”. La seua devoció artística naix als 15 anys en veure un espectacle en un carrer al Rabat natal. El fet d’emocionar-se amb el maquillatge dels artistes i com gaudien els actors pel que estaven representant va animar a Noureddine el Attab a seguir els seus passos.

Ha participat en diverses ocasions en els espectacles programats a la Fundació Caixa Castelló a través de la companyia alzirenya de teatre Engrata i ha impartit tallers d’interpretació i clown a l’edifici Hucha per als més joves. A més, la seva trajectòria professional ha estat avalada amb prestigiosos reconeixements del món de les arts escèniques.

A través de les seues interpretacions convida l’espectador a valorar la riquesa de la interculturalitat, a més de sensibilitzar en temàtiques socials com els problemes de la infància o del planeta Terra perquè els espectadors prenguen consciència de la nostra realitat actual.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!