‘Caputxeta i el llop’ obre el cicle de musicals que anuncien el Nadal

La nostra festa d’aniversari amb el concert de Tom Bombadil a Las Matinales del Four Seasons ha estat tot un èxit. Però volem més. Així que per seguir celebrant que complim el nostre primer anyet i agrair el suport rebut que millor que fer-vos un regalàs. Sí, heu llegit bé. Aquesta vegada en forma de teatre. Perquè Espai Menut, amb la col·laboració de Metrònom, sorteja quatre entrades dobles per al musical Caputxeta i el llop, una obra per a tots els públics que reprèn el conte clàssic i que es representa aquest diumenge 25 de novembre en el Teatre Principal de Castelló en sessió doble (a les 17.00 ia les 19.30).

La forma d’aconseguir una d’aquestes quatre entrades dobles (totes per a la funció de les 19.30) és molt senzilla. Només heu de ser fans de la nostra pàgina a Facebook i enviar un correu a info(arrova)espaimenut.com. En l’assumpte només cal indicar Caputxeta i el Llop i al cos del missatge poseu el vostre nom i cognom, DNI i un telèfon de contacte. I ja està. El termini per concursar acabarà aquest divendres, 23 de novembre, a les 15.00. Els noms de tots els participants s’introduïran en un portal de sorteigs on line que, aleatòriament, triarà els guanyadors. I el resultat vos ho comunicarem via correu electrònic. Sort!

I veure en directe aquesta Caputxeta i el llop paga la pena. Aquest musical, que es representarà en valencià i té una durada d’uns 60 minuts, està produït per la companyia Magatzem d’Ars, una de les més prestigioses en creacions escèniques infantils. Amb un disseny escenogràfic molt vistós i divertit, Caputxeta i el llop combina personatges reals amb titelles i integra en la seva escenografia imatges de dibuixos animats de la televisió dels anys 60 per fer arribar al públic la immortal història de la xiqueta que va anar a visitar la seua àvia i al bosc es va ensopegar amb un llop.

Les entrades, el preu va dels 9 als 15 euros, estan a la venda a les taquilles del Teatre Principal i de l’Auditori de Castelló. També poden adquirir-se en www.elcorteingles.es. Com l’espectacle compta amb la col·laboració de Eventgrup, tots els membres del Club Groguet poden gaudir d’un descompte del 10% i també els alumnes de l’UJI i els socis de SAUJI perquè l’espectacle està inclòs dins de la programació de la Mostra de Teatre Reclam.

I com vos hem comentat, Magatzem d’Ars és una de les companyies més prestigioses en produccions teatrals infantils. Creada a Barcelona els anys 70, han realitzat nombroses versions teatrals dels grans clàssics de la literatura infantil (La Blancaneus, L’illa del Tresor, Els tres porquets…) i també escriuen i interpreten obres originals.

Les seues posades en escena sempre estan ideades per arribar al públic amb una gran efectivitat visual i imaginació. Els números musicals, les cançons i coreografies de tots els seus espectacles es preparen sempre minuciosament per inundar de màgia l’escenari i fer passar un gran moment d’entreteniment i diversió en família. Actualment, Magtzems d’Ars consta de quatre companyies teatrals i una escola de teatre. Ve de gust, oi? Doncs aquest cap de setmana teniu una cita amb el teatre.

 

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

2 thoughts on “‘Caputxeta i el llop’ obre el cicle de musicals que anuncien el Nadal

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!