Contes clàssics, personatges de literatura infantil i CantaJuegos: l’aposta musical en el Principal i el Payá

Els musicals són per al Nadal. O almenys això sembla. En poc més d’una setmana, del 29 de desembre al 3 de gener, Castelló i Borriana programen fins a vuit funcions de quatre espectacles en què el teatre i la música es fusionen: La Bella Durmiente, Cosquillas de CantaJuegos, L’illa del Tresor i Blancaneus i Campaneta en acció ompliran els escenaris del Teatre Principal i el Teatre Payá de persojanes de conte, princeses, bruixes, encanteris, tresors … i molt ritme i més diversió.

Versions de contes clàssics o amb personatges universals de la literatura infantil en el cas dels espectacles del Teatre Principal de Castelló. De la mà de Metrònom i amb la col·laboració de Eventgrup, les vacances escolars de Nadal s’omplen d’escenografies fresques i imaginatives, actors especialitzats en dramatúrgia infantil, música i interpretacions en directe i guions molt treballats perquè el públic passe un gran moment en família gaudint de l’encant i la màgia d’aquestes adaptacions. Borriana, per la seua banda, aposta per un dels espectacles més reeixit entre el públic infantil dels últims anys: el CantaJuegos.

La Bella Durmiente. Sábado 29. 17.00 i 19.30. Teatre Principal. Castelló

Produïda per l’empresa madrilenya La maquineta, La Bella Durmiente ha estat vist per més de 15.000 espectadors a Madrid, on porta en cartell tres temporades seguides, en els teatres Galileu, Alcázar i Figaro. Actualment es troben de gira per diverses ciutats espanyoles. Són els mateixos productors que l’any passat van portar a Castelló l’espectacle musical Alícia al País de les meravelles.

Es tracta d’un musical de 75 minuts de durada fet perquè els espectadors es transportin a un món de màgia i fantasia en què un terrible malefici que plana sobre la Princesa Constance. En la peça no falten la perversa bruixa Morgana, el ministre Pierre, la reina Marguerite i el príncep Arnoud.

Entrades: 12 / 15 / 18 euros. Taquilles del Teatre Principal i de l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló i a El Corte Inglés.

CantaJuegos: Cosquillas. Diumenge 30. 16.30 i 19.00. Teatre Payá. Borriana. 

El Grup EnCanto està preparant una festa, la festa de les Cosquillas. Aquesta aventura els portarà a trobar-se amb els personatges més estimats de CantaJuego, Coco, Pepe, Buby l’esquirol, tallarina, nous amics com Osias l’osset, sense faltar el Gripau Pepe i la Granota Joana que els ajudaran en la seva odissea. A més, coneixeran la Pulga Aventurera i el seu somni de fer riure i contagiar l’alegria a tothom.

La cinquena gira de CantaJuegos portarà el seu Cosquillas per 13 ciutats espanyoles en una gira que, a més de a Borriana, recala a ciutats com València, Barcelona, ​​Vitoria, Alacant, Saragossa o Bilbao. Nous personatges, cançons, coreografies i els amics de sempre per divertir-se, jugar i ballar.

Entrades: 20/25 euros.

L’illa del Tresor. Dimecres 2 de gener. 17.00 i 19.30. Teatre Principal. Castelló

ESPECTACLE POSPOSAT PER PROBLEMES TÈCNICS. Aquesta obra explica la història del xiquet Jim Hawkins, que somia amb ser un gran mariner i deixa el seu treball de mosso de taverna per embarcar-se en un veler rumb a l’illa del tresor, una travessia que anirà transformant i fent madurar el jove gràcies a la figura de Long John Silver.

La producció d’aquest musical és de Magatzem d’Ars, una de les companyies més acreditades en aquests tipus d’espectacles. Porten gairebé 40 anys proposant obres les posades en escena de les quals destaquen perquè saben arribar al públic amb una gran efectivitat visual i mitjans senzills. Els números musicals, les cançons i coreografies de tots els seus espectacles són sempre pensats en cada detall per omplir de màgia l’escenari.

Entrades: 9 / 12 / 15 euros. Taquilles del Teatre Principal i de l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló i a El Corte Inglés.

Blancaneus i Campaneta en acció. Dijous 3 de gener. 17.00 i 19.30 Teatre Principal. Castelló

ESPECTACLE POSPOSAT PER PROBLEMES TÈCNICS. Obra d’uns 80 minuts de durada produïda per la companyia Irrintzi Teatre que reprèn dos personatges molt coneguts de contes diferents: Blancaneus i Campaneta. Ambdues uneixen les seues forces per enfrontar-se al Capità Garfi qui fa tot el possible per conquerir els regnes i capturar a totes les princeses del món. Es tracta d’un espectacle el rerefons exalça valors com l’amistat, la tolerància la humilitat i el perdó. Tot això amb un ritme trepidant ple d’acció i emocions.

Entrades: 9/12/15 euros. Taquilles del Teatre Principal i de l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló i a El Corte Inglés.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!