‘Desayuno frágil’, un espectacle amb maletes carregades de teatre per a nadons

Benicàssim se’n recorda dels més menuts en aquest pont (per qui el tinga) de desembre i programa una obra de teatre per a nadons diumenge, dia 9, en doble sessió: a les 17.00 i a les 18.30. Desayuno frágil és el títol d’una història que sorgeix de la col·laboració entre La Casa Incierta i la Casa degli Alfieri-Universitat Sensibilització i que s’estructura a partir de set maletes fràgils. Encara que siga teatre per a nadons, és una obra especialment recomanada per a xiquets i xiquetes de fins a 5 anys.

ACTIVITAT: TEATRE PER NADONS
QUAN: DIUMENGE 9 DE DESEMBRE A LES 17.00 IA LES 18.30
ON: TEATRE MUNICIPAL DE BENICÀSSIM
DURADA: 40 MINUTS
ENTRADA: 3 EUROS

El desdejuni és un moment delicat per la seua riquesa evocativa cultural, mitològica, filosòfica i antropològica. En un espai en forma de cargol una dona estranya vestida de blanc porta les maletes que porten cada esmorzar i una actriu cantant guia els espectadors a través de cada esmorzar.

Esmorzars que arriben en set maletes fràgils. A l’interior de la casa es fa el pa. A l’interior de l’oïda ressonen les cançons de bressol de la mare. La mare també feia el pa. I el desdejuni. Cada matí. Com si fos la primera vegada. Sempre cuidant de la seua nina. La dels jocs. La del fred de l’hivern. La de les aventures de Moby Dick. De la sopa de lletres. La del cor dels llibres russos. La que deixava anar llàgrimes de Clesydra. La del cafè de l’àvia amb el gegant Gulliver. La de la sirena de la mar.

El projecte està inclòs en el ja veterà teatre per a nadons que des de fa anys ha acollit el Teatre Fernán Gómez de Madrid on La Casa Incierta és companyia resident. Nascuda l’any 2000, és una companyia pionera en les arts escèniques per a la primera infància a Europa i Brasil. La Casa Incierta organitza una programació internacional permanent per als nadons, així com tallers i conferències per a la formació permanent d’artistes, pares i educadors de la primera infància.

L’obra té una durada de 40 minuts i el preu de les entrades és de 3 euros.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!