Conta contes per a presumir de llengua, recitar poemes o reivindicar ‘l’eco-lògic’

Desembre ha arribat carregat de conta contes. D’ací i d’allà. Ecològics. Amb rima. I de la mà (i de la veu) de Contaclown. Per celebrar el 80 aniversari de les Normes de Castelló, per presentar un llibre infantil de poemes a Babel o per donar suport a El Racó Solidari d’Acen, l’Associació Cultural d’Escriptors Novells, en Argot. Tots els motius són bons. I perquè no vos perdeu res, ací vos els deixem amb pèls i senyals.

CONTES PER LA LLENGUA

Dissabte, 15 des. Plaça Santa Clara. 11.00

Contes d’ací i d’allà, de hui, d’ahir o de demà. Per riure o per plorar. Però tots amb un nexe comú: comptats en valencià. L’activitat s’emmarca dins de la Diada Commemorativa del 80 aniversari de les Normes de Castelló. A més del contacontes, també se celebra la Fira d’Entitats organitzada per Castelló per la Llengua.

POEMAS DEL AIRE Y EL MAR

Diumenge, 16 des. Llibreria Babel. 12.00

La presentació del llibre infantil Poemas del aire y el mar, obra de Marcelo Díaz amb il·lustracions de Tica Godoy i editat per Urania Ediciones, ofereix la segona oportunitat consecutiva de gaudir de la narració oral de Contaclown. I d’apropar als més menuts al món de la poesia. Per a l’ocasió visitarà Babel una pallassa molt especial que donarà vida a alguns dels poemes. Tots els xiquets i xiquetes són benvinguts.

CONTES ECO-LÒGICS

Dijous, 27 des. Llibreria Argot. 12.00

I com no hi ha dos sense tres, l’últim dijous de l’any El Racó Solidari d’Acen i Contaclown sumen esforços per presentar el tercer dels conta contes que us presentem en aquest article. I aquesta és una d’aquelles iniciatives que t’encanta trobar, difondre i participar, clar, perquè allà estarem. Contes Eco-lògics és un espectacle interactiu en el qual la Donyeta Lluna explicarà què és el reciclatge, la reutilització… anem, tenir cura ni més ni menys que d’on vivim.

Però aquest esdeveniment no s’acaba ací. Quan acabe el contacontes, hi haurà un concurs de dibuix relacionat amb la temàtica dels Contes Eco-lògics amb un premi molt, molt especial. Marta, la directora de accent, ens ha explicat que el guanyador o guanyadora rebrà com a premi el seu dibuix en peluix. Però haurà de tenir paciència perquè trigarà aproximadament un mes. Però l’espera pagarà la pena

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!