Ruzafa Loves Kids: una setmana de propostes ‘in’ per a tota la família en València

Un any et reuneixes amb els teus amics en els locals i pubs més cool de la ciutat, vas al teatre i a concerts periòdicament i no et perds cap estrena de cinema d’autor. I, els següents, tot canvia: els cafès i cerveses els prens en ludoteques, als teus col·legues els veus en parcs infantils i en espais lliures d’adults, les pel·lícules són exclusivament de dibuixos animats i l’oci nocturn passa a ser un luxe reservat a aniversaris i festes de guardar.

Què ha passat en eixe temps? Doncs que eres pare o mare i ho eres a Espanya, un país que, com en moltes altres coses, està a la cua d’Europa en propostes familiars. Són molt pocs els locals childfriendly i encara menys els espectacles de qualitat per a pares i fills, vaja, recitals, obres de teatre i tallers que no confonguen el terme “infantil” amb “mal gust” o “carrincloneria”.

Per aquest motiu Noelia i Carlos, els propietaris de la tenda de roba nANUFACTURE de València, decidiren donar-li la volta a la truita i, al costat d’altres establiments de la zona, van impulsar Ruzafa Loves Kids fa exactament un any. L’objectiu, molt senzill: convertir el barri de Russafa en València, encara que fóra durant una setmana, en territori per a xiquets i demostrar amb això que ciutat i infància no tenen per què estar renyits.

I, tal va ser l’èxit de la primera convocatòria, que Ruzafa Loves Kids repeteix sort i regressa del 3 al 9 de desembre a València amb més xarrades, més concerts, més representacions teatrals, més manualitats i, sobretot, més bon rotllo per a menuts i no tan menuts. Alguns dels títols que sonaran en tendes, cafeteries, restaurants, galeries d’art i sales de teatre de la zona? Jazzeando con BebésMerienda PopAprende a hacer calentadores de punto para tu bebéDança per a Pares i NenesTaller de Percusión,Dibujos en Corto Arquitectura en un sombrero… I, així, fins a 120 activitats en 45 locals diferents.

Perquè ser pare no significa no tenir inquietuds i ser xiquet no és sinònim de ximple.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “Ruzafa Loves Kids: una setmana de propostes ‘in’ per a tota la família en València

  1. Pingback: Espai Menut | Ruzafa loves kids: la calle sí es para los niños

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!