Les biblioteques de Vila-real ofereixen aquest trimestre 100 motius per a no deixar de llegir

Ni una, ni dues ni tres. El departament de Biblioteques de Vila-real ha programat més de 100 activitats per al primer trimestre de l’any destinades a fomentar l’hàbit de la lectura entre els xiquets i xiquetes vila-realencs, 80 d’aquestes propostes estan destinades a menuts amb edats d’entre 1 i 6 anys. Les places disponibles són 150 i el període d’inscripció es realitzarà entre el 7 i el 10 de gener. Per poder apuntar cal ser soci de les biblioteques i portar llibres en préstec. Les activitats d’animació lectora començaran el dilluns 14 de gener.

Per als més menuts (1 a 2 anys) l’activitat prevista és la bebeteca anomenada Contes i bolquers, de Món d’Animació, que se celebrarà els dilluns a la Biblioteca Infantil de l’avinguda Pius XII i els dijous a l’agència del Pilar, ambdues en horari de 17.30 a 18.15.

Els xiquets i xiquetes una mica més grans, de 2 i 3 anys, podran gaudir de l’activitat Contes en forma, que s’incorpora com a novetat a la programació de 2013 i que consisteix en narracions relacionades amb les figures geomètriques amb una dinàmica activa i participativa. S’impartiran dues sessions a la tarda (de 17.30 a 18.15 i de 18.15 a 19.00), els dimarts a l’agència de Solades, els dimecres a l’agència del Pilar i els dijous a la Biblioteca Infantil.

I, a més, una vesprada a la setmana (dilluns a l’agència del Pilar, els dimarts, a la Biblioteca Infantil de l’avinguda Pius XII, i els dimecres, a l’agència Solades, amb horari de 17.30 a 18.30 hores), en cada centre bibliotecari es programarà el taller de lectura denominat Contes amb sentiments, una altra novetat de la programació de Biblioteques per al nou any dirigida en aquesta ocasió a xiquetes i xiquets de 4 a 5 anys. En aquests Contes amb sentiments, es relacionaran els sentiments dels participants amb els llibres que es poden llegir de la biblioteca.

A aquestes propostes, s’afegirà durant el mes de gener l’activitat Coneix la biblioteca, que consisteix en visites guiades als centres bibliotecaris amb els col·legis que prèviament es van inscriure a l’octubre i novembre. En total, s’han previst 22 visites.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!