Póquer de diversió amb Divertilàndia, Expoentreteniment, Nadalàndia i Burisplay

Castelló, Almassora, Vila-real i Borriana tenen una cita amb l’oci cada Nadal. Divertilàndia, Expoentreteniment i Nadalàndia aquesta última setmana de desembre i Burisplay ja al gener són les fires que omplen de diversió les vacances escolars. Anar a aquestes fires gratuïtes programades pels ajuntaments és una excel·lent opció per a aquests dies sense escola, tot i que ja saps que cal armar-se de paciència perquè solen estar de gom a gom. Divertilàndia, del 26 al 30 de desembre a La Pèrgola de Castelló, i Expoentreteniment al Centre Social del carrer Sant Felip de Almassora, del 26 al 28, seran les que donaran el tret d’eixida aquest dimecres. L’endemà obrirà les portes Nadalàndia, del 27 al 30 de desembre, aquesta vegada al Casal de Festes de Vila-real i Burisplay, els dies 3 i 4 de gener a la Llar Fallera de Borriana.

Carme Ripollés, ACF

 

 

Divertilàndia obrirà a La Pèrgola, en ple parc Ribalta de Castelló, de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 21.00, nou hores diàries per gaudir d’un centenar d’activitats: activitats lúdiques, jocs, tallers creatius o de decoració, maquillatge, màgia, personatges infantils, excursions educatives pel Parc Ribalta…

A més, aquest any arriba amb novetats. Eventgrup, l’empresa organitzadora, ha dissenyat una zona 2.0, on tots els i les participants podran pintar amb tablets i hi haurà un caricaturista que plasmarà a cada xiquet/a també en una tablet i passarà el dibuix a un correu electrònic o al telèfon del seu pare o mare. En comptes del clàssic llibre de visites, en el seu lloc s’habilitarà una pantalla tàctil on els xiquets podran posar les seues impressions en la pàgina Facebook de la Fira.

I, és clar, Divertilandia tornarà a apostar per la responsabilitat social, el caràcter mediambiental i solidari a través de la col·laboració amb l’ONG Save the Children, convidant a la donació de l’import del guarda-roba o ‘guardacarros’, de 50 cèntims d’euro.

Expoentreteniment ve carregada de diversió i sorpreses. La fira d’Almassora, que romandrà oberta del 26 al 28 de desembre d’11.00 a 14.00 i 16.00 a 20.00, al Centre Sant Felip, inclou en la seva programació jocs, balls, espectacles, exhibicions, activitats esportives i culturals, teatre.

Expoentreteniment, organitzada per Duendelandia per segon any consecutiu, també celebra paral·lelament la Mostra d’Associacions, on col·lectius i entitats ciutadanes participen activament en l’organització de tallers i activitats per a tots els visitants.

I ho farà, igual que l’any passat, acostant la Fira Expoentreteniment a tots gràcies al Exporail. Durant els tres dies, la Regidoria de Joventut habilitarà un transport públic i gratuït que connectarà, a cost zero, el centre social de la tercera edat amb diversos punts del municipi. Des d’aquest enllaç vos podeu descarregar el PDF amb la programació diària detallada per activitats i per hores.

Per la seua banda, Nadalàndia canvia d’ubicació i es trasllada al Casal de Festes de Vila-real. Del 27 de desembre al 30 en horari de 10.00 a 13.30 i de 16.00 a 19.30, les activitats lúdiques, jocs, tallers i inflables seran algunes de les opcions que es completaran amb activitats programades per a cada dia.

L’Ajuntament de Vila-real habilitarà una línia d’autobusos que connectarà, cada hora, el centre urbà amb el Casal de Festes perquè la diversió estigui una mica més a prop.

I per passar els últims dies abans de l’arribada dels Reis, Borriana proposa Burisplay, el dia 3 de gener de 16.00 a 19.30 i el dimecres 4 de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 19.30. A falta de tancar els últims detalls, no faltaran els jocs didàctics, inflables, tallers infantils, activitats lúdiques i esportives perquè l’espera fins que arribin els Reis Mags sigui més amena.

Com veieu, les fires nadalenques de Castelló, Almassora, Vila-real i Borriana proposen unes vacances amb oci en estat pur.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!