Las Matinales del Four Seasons tornen en 2013 amb el pop de (no) TanStuPids

El trio castellonenc agafa el testimoni de Señor Mostaza, dins del cicle i també a nivell estilístic, amb el concert que protagonitzarà dissabte 2 de febrer a les 12.00 en la sala Four Seasons de Castelló. Las Matinales tornen a la programació amb una de les propostes més rodades l’any passat en l’escena local des de la publicació del seu EP homònim de debut, editat pel segell Flor y Nata. Pop en valencià, a base de piano, baix i bateria; parlant clar en les lletres i de la mà de tres excel·lents músics: Joan VilallongaDiego Barberà i Tico PorcarTanStuPids oferirà un repertori adaptat al públic infantil per només 3 euros l’entrada (anticipades al Four Seasons, Spoonful o per internet).

Les persones que han assistit amb els menuts a les anteriors cites de Las Matinalesd’Espai Menut saben que és una experiència que mereix la pena. Les actuacions The Bitters, Bandits, Tom Bombadil i Señor Mostaza van fer les delícies de grans i menuts i, amb el fred que està fent, refugiar-se en la sala del carrer Castelldefels per a escoltar bona música en directe pot ser una estupenda idea. De fet, entre el públic de l’últim concert del cicle, el de Señor Mostaza (fotos d’abaix), estava el propi Joan Vilallonga, líder de TanStuPids, amb una reconeguda afinitat amb el grup valencià. El seu és dibuixarmelodies atemporals amb el teclat, en l’ona Ben Folds.

A més de dur una llarga trajectòria a les seues esquenes amb formacions com ara Four On Six, TanStuPids ha aconseguit fer-se un lloc ràpidament en l’escena local i valenciana. Des dels seus inicis telonejant a Els Amics dels Arts en 2011, passant per la seua participació al cicle Camden Club de la Sala de Càmera de l’Auditori o al festival Feslloch i fins a La Lluna d’Estiu. I també van trepitjar ja l’escenari del Four Seasons per presentar el seu EP de debut.

La seua versatilitat i àmplia cultura musical fa que el concert de dissabte 2 de febrer es presente com una autèntica caixa de sorpreses. I és que el trio castellonenc sol ampliar el seu repertori de cançons pròpies amb versions d’icones de la música pop i rock, que fins i tot poden ser intercalades amb cançons populars locals. Per exemple, en el cicle La Lluna d’Estiu TanStuPids va interpretar “Whit a Little Help from my Friens” dels Beatles, “Una décima de segundo” d’Antonio Vega i la tradicional “Les penes són”. I si consultes la llista de versions del repertori en solitari de Joan Vilallonga veuràs que també poden caure de Queen, Police, Randy Newman, Rolling Stones, REM, Coldplay, Keane, Bob Dylan… De moment, per a obrir boca et deixem amb el videoclip de “TanStuPids”, realitzat per Pablo Serrano. Ens veiem en Las Matinales.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “Las Matinales del Four Seasons tornen en 2013 amb el pop de (no) TanStuPids

  1. Pingback: Espai Menut | Espai Menut suma fuerzas con Formigues Festival para celebrar su segundo aniversario con La POP en el Raval

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!