Pep Bou porta a Benicàssim la bellesa efímera de les bombolles de sabó amb ‘Rebufaplanetes’

En els inicis d’una nit de tardor de 1982, Pep Bou va estrenar el seu primer espectacle elaborat íntegrament amb bombolles de sabó. Han passat nits i dècades i l’essència d’aquest mateix muntatge ha trepitjat escenaris de tot el món. Aquest diumenge, 3 de febrer, arriba al Teatre Municipal de Benicàssim amb Rebufaplanetes, un espectacle que Cultura qualifica com especialment recomanat per a la infància.

Rebufaplanetes 

Dia: diumenge 3 de febrer
Hora: 18.30
Entrada: 3 euros
Lloc: Teatre Municipal de Benicàssim
Edat: espectacle especialment recomanat per a la infància

Públics dels cinc continents han contemplat i gaudit de l’essència d’un llenguatge únic, creat per un mim català format com a aparellador que un moment determinat decidí canviar els espais tangibles per a dissenyar la bellesa efímera mitjançant l’espai efímer que conformen les bombolles de sabó.

Un espectacle tan difícil de classificar com difícil que deixe indiferent. A través del pas del temps, Pep Bou ha fet evolucionar el seu llenguatge i mitjançant l’experimentació i la investigació ha creat altres muntatges que han mostrat noves maneres d’entendre l’espai. Però és amb Bufaplanetes i ara amb Rebufaplanetes que l’artista català assoleix la màxima esplendor assolint la combinació justa entre la precisió tècnica i l’excel·lència teatral.

A l’escenari es succeixen les formes i els olors. I es desperta la imaginació. És una combinació de màgia i somnis. Un gust per als sentits. No ens extranya que molts es queden bocabadats amb la capacitat creativa de Pep Bou amb un llenguatge universal: el de les bombolles de sabó.

Rebufaplanetes conté tots els ingredients d’una obra en majúscules: un bon argument, espectacularitat visual i originalitat, aspectes que l’espectador de totes les edats valora i segueix amb atenció, cada un a la seua manera. I és que no hi ha res més atractiu per als públics de tot el món que trobar-se damunt de l’escenari una persona que és capaç de captivar els sentits mitjançant la fràgil bellesa d’una bombolla de sabó. Una bombolla de vida efímera però de qualitat artística duradora.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!