Viatge a la prehistòria: neandertals i dinosaures a tamany real a La Pérgola

Homes del Neardental, mamuts i dinosaures a mida real. La Pèrgola retrocedirà milers anys en el temps amb l’exposició L’home de Neandertal i els Mamuts, que recrea en 2.000 metres quadrats i amb 23 personatges en 3D la vida i els costums d’aquest home que va habitar Europa i Àsia fa més de 200.000 anys. Castelló acollirà del 25 al 27 de gener aquesta mostra que ja ha visitat altres ciutats europees i espanyoles. Si voleu saber què menjava nostre avantpassat, com era la seua vida quotidiana o per què es van extingir, ara teniu a l’abast trobar resposta a aquestes preguntes.

FITX DEL TOUR PREHISTÒRIC

Dates: del 25 al 27 de gener
Lloc: La Pérgola
Horari: de 10.00 a 20.00
Entrades (Neandertal+dinosaures): 9 euros adults i 6 euros xiquets/es de 3 a 12 anys.
Venda: en La Pérgola
Més informació: 652 119 293
Reserves escolars: 646 719 863

L’exposició proposa un viatge al cor de la prehistòria pensat per a tota la família on es simula un llogaret de Neandertals i escenes com la caça del ren, l’enfrontament amb l’ós de les cavernes o un cara a cara davant un mamut… La mostra presenta, d’una manera didàctica i atractiva, seqüències de la vida diària de l’home de Neandertal. En un entorn natural revela com eren els seus pobles i l’estructura familiar i social del grup descrivint els trets específics i les diferències que els caracteritzaven enfront d’altres espècies i subespècies humanes.

El recorregut per aquesta aventura no passa per alt als dinosaures, amb maquetes a mida natural del Tiranosaure rex, Estegosaure, Velociraptor, Pteranodo, Protoceratops…. Una col·lecció de fòssils, esquelets, cranis i ossos completa l’exposició. Per als nen xiquets i xiquetes hi ha tallers de pintura, excavacions i el gran joc de la prehistòria, amb lliurament de diplomes.

Unes vitrines amb objectes d’ús quotidià (ossos, cranis, etc.) i uns panells informatius li explicaran coses interessants sobre el dia a dia dels homes de Neandertal. A més, unes imatges animades i uns muntatges sonors aportaran major intensitat a aquesta exposició. L’artista plàstic belga Dirck Claesen és l’autor del projecte que tracta de posar la tecnologia al servei de la informació i l’educació, i no només de la diversió.

Però compte amb els mamuts i els óssos de les cavernes ja que, en aquesta època ¡la vida tenia els seus perills!

 

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!