BosqueAventura, un circuit d’oci entre arbres en plena ciutat

Si t’agrada la natura, jugar entre els arbres i a més ets una mica aventurer, BosqueAventura et va encantar. Aquest és el nom d’un nou parc d’oci estrena este passat estiu a Benicàssim (al costat de l’Hotel Orange) que està pensat perquè xiquets i xiquetes, i també els adults, per què no, gaudeixen del seu temps lliure enfilats als arbres. Perquè Bosqueaventura és un parc infantil de jocs en els arbres en el qual hauràs de superar diferents reptes entre plataformes ancorades als arbres.

Ambientat en un bosc, aquest espai alberga un circuit verd de sis reptes (ponts tibetans, ponts mico, etc.) que afavoreix l’exercici físic, la psicomotricitat i l’equilibri, explica Víctor Dols. També hi ha una zona de jocs en finalitzar el circuit amb una piràmide de palla i cordes per fer lianes en què es poden desenvolupar altres tipus d’activitats.

Però encara hi ha més: també pots lliscar per una tirolina de 70 metres apta per a xiquets i xiquetes. Diuen que impressiona. I, per si fos poc, el circuit acaba amb dues tirolines addicionals. Tot amb casc, arnès i monitors per divertir-se amb total seguretat. Les instal·lacions es completen amb un bar-cafeteria per reposar forces. Us farà falta!

I no us penseu que és només per a l’estiu. BosqueAventura també romandrà obert durant l’hivern pel que pot esdevenir un lloc idoni per a segons quines celebracions infantils o activitats amb col·legis.

Fitxa

Horari: de dimarts a diumenge de 17.00 a 22.30. A l’hivern, obre els caps de setmana i festius.
Preus: 10 euros el circuit de reptes (amb una durada d’entre 20 i 30 minuts) i 6 euros el salt en tirolina. També existeixen abonaments de 10 entrades per a cada activitat que gaudeixen d’un 30% de descompte.
Edat recomanada: a partir de 3 anys (acompanyats per un adult) i sols a partir de 7 anys.

I si t’agrada aquest tipus d’oci altra opció la pots trobar a Eslida. L’empresa Eslida Aventura t’ofereix la possibilitat de gaudir d’un vol entre sureres amb una de les tirolines més llargues d’Europa (200 metres de longitud) i us ofereix rutes guiades pel parc natural de la Serra d’Espadà i adaptades a tots els nivells. Finalment, també tens l’opció del circuit d’aventures Saltapins a Morella, que et recomanem en aquest article al costat d’altres llocs per visitar en família.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!