‘El espantapájaros fantasma’: teatre amb humor i intriga per a espectadors de 5 a 105 anys

Una granja atrotinada. Trastos d’aspecte inquietant. I la tia Gregoria que no apareix. El espantapájaros fantasma, l’últim espectacle per a públic familiar de Teatre Mutis, omplirà el Teatre Municipal Carmen Tur de la Vall d’Uixó d’humor, intriga i fantasia diumenge que ve, 24 de febrer, a partir de les 19.00. Apta per a espectadors atrevits de 5 a 105 anys. I, a més, amb entrada grauita.

El espantapájaros fantasma comença quan el pregoner d’una granja reuneix els veïns i els explica que en els últims dies allà s’han sentit estranys sorolls i queixes. I també anuncia que pocs dies abans l’anciana que hi viu, la tia Gregoria, va visitar un poble proper on s’ha declarat la pesta. Per això assenyala que és possible que ella també pateixca aquesta malaltia i ordena que, fins que no arribi el doctor, ningú entre o isca de la granja.

De seguida comencen les sorpreses i els ensurts, sobretot quan l’espantaocells que vigila la granja cobra vida i s’enfronta a ells. En aquest espectacle es barreja el treball actoral amb la manipulació de titelles per representar un món de conte amb molts personatges: com la nena que entra a la granja per secrets motius. O un nen que l’acompanya per afany d’aventures.

Ell anirà descobrint què hi ha darrere de l’obstinació de la seua amiga, de la desaparició de l’anciana i dels estranys fenòmens que… realment succeeixen! Els vells trastos semblen estar vius i, a les ordres d’un espectral espantaocells, volen atrapar els xiquets!

Teatro Mutis fa 20 anys amunt i avall amb espectacles per a adults i per a tots els públics, però és en els darrers quinze anys, i fonamentalment amb els seus muntatges per a menuts, quan ha recorregut més places, fires i festivals de tota Espanya. Treballa sempre a partir dels seus propis textos o versions i busca en els seus espectacles la diversió, la comunicació directa amb el públic i la màxima vitalitat a través de l’emoció, la reflexió i la festa. I aquest diumenge els tenim a la Vall. No vos ho perdeu.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!