Malconsejo. Retorn en versió infantil per a ‘Las Matinales’ en la sala Four Seasons

Tot un luxe per a la breu però intensa història de Las Matinales del Four Seasons. El millor grup pop dels anys 90 a Castelló i part de l’estranger actuarà en el cicle per a alegria de grans i menuts. Sí, el retorn de Malconsejo també tindrà versió infantil. La cita, aquest dissabte 23 de febrer a les 12.00 amb entrades a només 3 euros (Four Seasons, Spoonful o per internet).

Després de la seua brillant i fugaç reaparició en 2011 amb motiu de la festa de presentació del disc-llibre Historia de la Música Pop en Castellón (vídeo de baix, minut 6:35), el grup de Santi Campos, Vicente Ordóñez, Íñigo Beltrán, Fernando Cabalo i Pepe Buonamisis tenia un compte pendent amb els seus fans castellonencs de sempre: actuar en sala i en solitari per a donar-li un bon repàs al seu gran repertori. Eixe que està replet de cançons power-pop sense data de caducitat: “Hola”, “Hablando con la pared”, “Cuando callas”, “Rock off”, “Celebración”, “Universo”, “Nunca más”, “Necesito cielo”, “Jugando a ser el sol”, “25 y cayendo”… La llista és larguísima i en directe, a més, inclouen versions d’alguns dels seus referents, com ara Big Star.

Conforme apuntava Vanesa Martínez en Algo se mueve en Castellón per a explicar les ganes que té de veure’ls, els gustos musicals que es contagien a través de llaços familiars solen quedar-se tatuats per a sempre. També la passió per la música en directe. I l’actuació de Malconsejo és una excel·lent oportunitat perquè li entre el cuquet als més menuts, com ho han vingut sent des d’abril de 2012 en Las Matinales del Four Seasons, organitzades amb la col·laboració de Espai Menut, els concerts de The BittersBanditsTom BombadilSeñor Mostaza i TanStupids. Tocant diferents pals amb la intenció d’acostar el pop, el rock o el folk a les seues oïdes com fil conductor. Per no parlar de com l’hi passen els papàs i mamàs…

El retorn de Malconsejo, a més, arriba amb diversos al·licients. El primer, com hem dit, les seues excel·lents cançons i les històries de carn i os que conten. Les dels seus dos discos llargs, Una hora sin televisión (1997) i Vivir bajo el agua (2000), editats amb el segell Rock Indiana, en el 20 aniversari del qual celebrat en la sala Costello de Madrid ha actuat recentment el grup de Santi Campos amb una gran resposta. De fet, aquest mateix mes Eduardo Izquierdo ha ressenyat amb un munt d’elogis per a la secció “Operació rescat” de la revista Efe Eme. També els temes dels seus primers singles para Maybe Tomorrow i altres que després es van recopilar a Tiempo de buscar (2006).

Però també l’ocasió única de poder veure reunits als principals músics que van passar per la banda, a pesar d’estar liadísimos en els seus projectes actuals. Santi Campos està enmig del llançament de l’últim disc d’Amigos Imaginarios, Museo de Reproducciones, del que va mostrar un avenç en solitari en la festa de Nomepierdoniuna de 2012 al Teatre Principal amb Jero Romero. Íñigo Beltran y Fernando Cabalo acaben d’estrenar el seu segon disc amb Miss Black Emotion, You Miss Em? Vicente Ordóñez, l’altre compositor de la primera etapa del grup, participa activament del Grup d’Autoajuda. I, com ja ocorreguera en 2011, a ells se’ls unirà Raúl Pastor, Rauelsson, que dissabte passat va actuar en Els altres canten Les Deesses Mortes i està a punt de presentar el seu nou disc. Per si això fos poc, Santi Campos, Vicente Ordóñez, Raúl Pastor i Pepe Buonamisis estan gestant un nou projecte junts. Algú dóna més?

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

2 thoughts on “Malconsejo. Retorn en versió infantil per a ‘Las Matinales’ en la sala Four Seasons

  1. Pingback: Malconsejo vuelve a salir a flote | nomepierdoniuna

  2. Pingback: Espai Menut | Espai Menut suma fuerzas con Formigues Festival para celebrar su segundo aniversario con La POP en el Raval

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!