Poesia, titelles i mil històries que contar en el cicle de conta contes de la Vall

Un llibre molt gran, un altre molt menut, un vell i un molt conegut. Micos, princeses i mosquits. Una tortuga i un tal Joan molt despistat. Poesia, música, titelles i conta contes. Són part dels personatges i de les històries que plenaran la sala infantil de la Biblioteca Pública de la Vall durant febrer. Cultura ha programat un cicle de conta contes tots els dimecres del mes a les 18.00 per a deixar-se contagiar de la màgia d’aquestes històries narrades i imaginades. L’entrada és gratuïta fins a completar aforament.

Fades, aventures, dracs… contes per somiar

Dia: dimecres 6
Conta contes: Carles Cano
Sinopsi: polifacètic por naturalesa, Carles Cano admiteix que agafa prestades les idees dels seus fills per al seus conta contes. En el currículum hi ha nombrosos llibres habitats por fades, dracs i altres animals i en els quals se succeixen moltes aventures. I no descarteu sentir alguna que altra llegenda.
Durada estimada: 45 minuts.
Edat: públic familiar.

 

De micos, princeses, mosquits i altres poemes divertits

Dia: dimecres 13
Companyia: Contes per al nou mil·leni
Sinopsi: la poesia és divertida!!! Coneixerem la fabulosa aventura d’un papu i una princesa horrorosa (o pot ser era la horrorosa aventura d’un papu i una princesa fabulosa?), ens riurem amb una mona que sempre escolta els destrellatats consells dels seus amics, amb un mosquit que totes les nits ens destorba al llit i amb molts més personatges que ens faran gaudir de la poesia d’una manera diferent. Transitarem junts pel fascinant món de la poesia recreant poemes amb diferents propostes de dramatització i amb una cuidada escenografia, disfresses, titelles, màscares, música, etc.
Durada estimada: 1 hora
Edat: tots els publics

Els contes del Buffo

Dia: dimecres 20
Companyia: Teatre Buffo
Sinopsi: contes representats amb diferents tipus de titelles com els de La tortuga Clementina, Joan el despistat, Quin gust fa la lluna? o el Cigronet. L´any 2001 el Teatre Buffo va encetar  la seua proposta de contes amb titelles. El que van comprovar és que si volien acostar als més menuts als contes, havia de ser amb titelles: el seu teatre preferit de 3 a 7 anys..Així van nàixer en una década cinc espectacles que animaven al lector-espectador a realitzar el seu propi muntatge.
Durada estimada: 45 minuts.
Edat: a partir de 3 anys

Ara va de llibres

Dia: dimecres 27
Conta contes: Llorenç Giménez
Sinopsi: a partir d’una mostra d’un llibre molt vell, un molt conegut, un molt gran, un molt menut i l’últim que s’ha comprat… Llorenç Giménez navegarà en la narració de les històries d’enguany.
Durada estimada: 45 minuts
Edat: públic familiar

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!