Una English Library amb efectes secundaris: bon humor, diversió i molt d’anglès

La Biblioteca Rafalafena de Castelló acull un peculiar conta contes. Sota el títol d’English Library, tots els dimecres des del 10 d’abril fins al 29 de maig es desenvoluparà un club de lectura íntegrament en anglès amb activitats de dinamització adaptades segons el nivell i l’edat. Món d’Animació, empresa encarregada de desenvolupar aquesta activitat, dirigida a escolars de segon i tercer cicle de Primària, adverteix que pot tenir efectes secundaris com el riure, el bon humor, la diversió, el gust per la lectura i, és clar , l’aprenentatge de l’anglès.

TÍTOL: English Library
DATES: dimecres des del 10 d’abril fins el 29 de maig
HORARI: de 17.30 a 18.30: xiquets/es de 2 º cicle de Primària / De 18.30 fins 19.30 xiquets/es de 3 º cicle de Primària
LLOC: Biblioteca Pública de Rafalafena
INSCRIPCIÓ: a partir de l’11 de març. Places limitades

En aquest club de lectura es proposaran una sèrie d’activitats dinamitzadores amb l’objectiu clar de fomentar l’animació lectora, però on l’eix vertebrador de les lectures proposades tindrà la particularitat de ser en anglès. No només les lectures, totes les dinàmiques que es proposen durant les sessions (jocs, contes, manualitats …) s’utilitzaran com a llengua vehicular l’anglès, tenint en compte el nivell dels participants i les seues edats. Perquè del que es tracta és passar-s’ho bé i, a més, millorar l’anglès.

Per exemple, si el nivell inicial és bastant avançat, en la línia d’activitat de club de lectura es contempla la proposta com a lectura ‘obligatòria’ d’una sèrie d’històries que proporcionarà la Biblioteca a suggeriment de l’animadora de l’activitat. Si el nivell és elemental, mitjançant jocs de lectures, dinàmiques variades com escoltar històries, contes s’intentarà que es familiaritzin amb la llengua anglesa.

La Biblioteca de Rafalafena i Món d’Animació apropen una alternativa més i a més a més gratuïta perquè xics i xiques de 8 a 12 anys puguen anar millorant el seu anglès i, de passada, fomentar el gust per la lectura. Ja ho sabeu, tots els dimecres d’abril i maig però recordeu que cal inscripció prèvia. A partir de l’11 de març podeu fer-ho a la pròpia Biblioteca. Recordeu que les places són limitades.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!