Estimulació musical per a nadons i circ, dos tallers per a desenvolupar la creativitat

Si al teu fill li agrada la música o vol estimular al teu bebè d’una manera lúdica i divertida, aquesta proposta t’anirà com anell al dit: Baby Do-Re-El meu inicia aquest mes de febrer els tallers d’estimulació musical per a xiquets i xiquetes de 0 a 6 anys acompanyades pels seus familiars a la Sala Zona 3 de Castelló (carrer Bisbe Salinas, 6). El programa pilot de Baby Do-Re-Mi ja va ser tot un èxit. I si tens fills i filles una mica més grans (a partir de 6 anys), la mateixa Sala també programa un taller de circ en què la creactividad, la coordinació i la diversió es donen la mà.

Curs Baby Do-re-mi de estimulació musical

Imparteix: psicòloga-música Aida Fernández
Horari: dimecres a les 11.00, 17,00, 18.00 i 19.00
Públic: nadons des de 3 mesos i nens / es fins a 6 anys amb familiars
Reserva de places: tel: 699 904 351/964 260 515/603537756
En què consisteix? Són tallers d’estimulació musical a través del ritme, el moviment corporal i els sentits aplicat al període inicial de la vida (0 a 6 anys). En aquests tallers, mares i pares comparteixen amb els seus fills i filles diferents activitats i jocs musicals on s’explora i investiga, es desenvolupen habilitats motores i cognitives, s’adquireix capacitat d’atenció i escolta, es desenvolupa i fomenta la relació i la comunicació social i familiar, es desperta la imaginació, la curiositat i la creativitat dels més menuts. Als pares i les mares els possibilita crear llaços afectius amb el seu nadó i així fomentar la seua seguretat, centrar l’atenció, estimular la parla, exercitar la seguretat i provocar aprenentatges. Tot a través de joc musical!
Grups reduïts: les classes es desenvoluparan en xicotets grups de mares/o pares amb nadons i xiquets/es segons etapes d’edat.
Més informació: info(arrova)babydoremi.com o al telèfon 603537756

Curs de circ i malabars

Imparteix: Marta Martín (Associació Malabaristes Castelló)
Horari: dimarts de 17.15 a 18.45
Data d’inici: 26 de març
Públic: recomanat per infants a partir de 6 anys i familiars
Reserva de places: tel: 699 904 351/964 260 515 Sala Zona 3 (carrer Oblispo Salinas, 6)
En què consisteix? No són un joc ni un esport, són les dues coses alhora. Els malabars i altres tècniques circenses desenvolupen l’agilitat, la flexibilitat, la motricitat i, en general, mantenen el cos en forma. Ajuden a aconseguir una major concentració, milloren tant la coordinació de moviments com la creativitat. Començar a iniciar-se a una primerenca edat és del tot beneficiós ja que ajuden a la sociabilitat entre els infants i relacionar-se d’una manera sana entre ells. És una pràctica individual i/o d’equip, que requereix compromís i constància.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

2 thoughts on “Estimulació musical per a nadons i circ, dos tallers per a desenvolupar la creativitat

  1. Pingback: Estimulación musical para bebés y circo, dos talleres en la Sala Zona 3 para despertar la creatividad | Espai Menut | Estrategías lúdicas virtuales | Scoop.it

  2. Pingback: Espai Menut | Magia y payasadas, estimulación musical, Trobadorets y teatro familar, programa de primavera de la Sala Zona 3

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!