Explorar, investigar i imaginar amb Baby Do-Re-Mi, un taller d’estimulació musical a la Sala Zona 3

Hem vist molt teatre per a públic familiar, hem posat a prova les nostres habilitats amb els malabars i hem deixat volar la imaginació amb els contacontes. Ara la Sala Zona 3 s’atreveix amb un taller d’estimulació musical dirigit a nadons i xiquets i xiquetes des dels tres mesos fins als sis anys. El programa pilot de Baby Do-Re-Mi, impartit per la psicòloga i músic Aida Fernández, serà aquest dissabte, 26 de gener, a les 18.00 i si la proposta qualla passarà a formar part de la programació estable de la sala castellonenca.

Taller d’estimulació musical Baby Do-Re-Mi

Dia: dissabte 26 de gener
Hora: 18.00
Lloc: Sala Zona 3
Dirigit a: des dels 3 mesos als 6 anys
Impartit per: Aida Fernández, psicòloga i músic
Durada: 1 hora
Entrada: 4 euros 

Mares i pares podran compartir amb els seus fills i filles diferents activitats i jocs musicals on s’explora i investiga, es desenvolupen habilitats motores i cognitives, s’adquireix capacitat d’atenció i escolta, es fomenta la relació i la comunicació social i familiar i, sobretot, es desperten la imaginació, la curiositat i la creativitat innates dels més menuts.

Baby Do-Re-Mi és un taller d’estimulació musical a través del ritme, la percussió, el moviment corporal i els sentits aplicat al període inicial de la vida, de 0 a 6 anys. El programa complet que Aida imparteix al seu despatx de l’avinguda del Rei en Jaume, consisteix en sessions d’estimulació primerenca dissenyades específicament per a estimular totes les àrees del desenvolupament (intel·lectual, social, emocional i motor).

L’objectiu d’aquestos tallers i en concret del programa pilot que es desenvoluparà aquest dissabte a la Sala Zona 3, és “aprendre d’una manera dinàmica i divertida en família”, ens explica Aida. una professional amb una àmplia formació i experiència en l’àmbit de la psicologia clínica i la docència i també en l’àmbit musical.

La psicòloga defensa el paper de la música en el procés d’aprenentatge dels més menuts “per la seua importància en el desenvolupament motriu, intel·lectual, auditiu, sensorial i emocional”. I afegeix que Baby Do-Re-Mi ofereix “a pares i mares la possibilitat de crear llaços afectius amb els seus nadons i fills a través dels mims, els jocs, les activitats musicals i, alhora, fomentar la seguretat, centrar l’atenció , estimular la parla, exercitar la curiositat i provocar aprenentatges “. Tot a través del joc musical! Si voleu provar, avui la Sala Zona 3 obre per a vosaltres.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

4 thoughts on “Explorar, investigar i imaginar amb Baby Do-Re-Mi, un taller d’estimulació musical a la Sala Zona 3

  1. Pingback: Artículo de Baby Do-Re-Mi en Espai Menut « esnormalloquemepasa

  2. Pingback: Estimulación musical para bebés y circo, dos talleres en la Sala Zona 3 para despertar la creatividad | Espai Menut

  3. Pingback: La Magdalena 2013 rebosa Festa Plena para los más peques | Espai Menut

  4. Pingback: Programa Piloto Baby Do-Re-Mi, estimulación musical para bebés y niños | ¿ES NORMAL LO QUE ME PASA?

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!