Els ‘clanners’ tenen una cita musical amb els Lunnis, Juan D i Beatriz

Si no sabeu qui són Juan D i Beatriz pregunteu als vostres fills. Si són seguidors dels Lunnis és més que probable que coneguin les cançons i coreografies d’aquests dos cantants que cada matí presenten a Clan, el canal infantil de TVE, l’espai El Cohete Musical. I per un dia abandonen el plató de televisió per desembarcar a Castelló amb un espectacle musical que promet sorpreses i diversió. Quan? Aquest dissabte, 23 de març, a les 17.00 a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló.

ESPECTACLE: Los Lunnis: El Cohete Musical, amb Juan D i Beatriz
QUAN: dissabte 23 de març a les 17.00
ON: Auditori i Palau de Congressos
ENTRADES: 12 € / 14 €

Un musical per a tota la família, amb una posada en escena molt colorista i que recorda a l’escenari de El Cohete Musical, l’espai que s’emet dins el programa infantil Los Lunnis des de desembre de 2011. Cançons infantils i coreografies adaptades de gran èxit entre els menuts, una fórmula que ja ha visitat altres vegades la província i que ara arriba amb Juan D i Beatriz, dues de les cares més populars de Clan TV.

El Cohete Musical, comandat per Juan D i Beatriz, va solcant l’espai i al costat dels Lunnis exploren les galàxies visitant, cada dia, un nou planeta temàtic: el planeta Huesitos (de les parts del cos), el dels contes, el del fred, numerets, Animalia … i una infinitat de planetes més.

Els responsables de l’espai televisiu, ara transformat en gira musical que ha visitat nombroses ciutats espanyoles, expliquen que l’objectiu és “ensenyar als xiquets i xiquetes a aprendre divertint-se, potenciant la imaginació i la fantasia a través de la música, el ritme, la interpretació i el moviment mitjançant històries reals i fantàstiques exposades d’una manera molt atraient i divertida”.

 

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!